Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύο δυνατές επιλογές από το Europa – Παίζουν την πρόκριση σε απόδοση… 2.35!
| 2019-12-12 11:22:00

Δύο δυνατές επιλογές από το Europa – Παίζουν την πρόκριση σε απόδοση… 2.35!

Sportdog Team
Δύο δυνατές επιλογές από το Europa – Παίζουν την πρόκριση σε απόδοση… 2.35!

Χαμός γίνεται σήμερα στο Europa League όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Πολλά εισιτήρια δεν έχουν κλείσει ακόμα και πολλά ματς έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ξεχωρίσαμε δύο πολύ καλές αποδόσεις…

[19.55] Χετάφε – Κράσνονταρ

Στον τρίτο όμιλο είναι όλα ανοιχτά καθώς η Βασιλεία είναι πρώτη με 10 βαθμούς, η Κράσνονταρ δεύτερη με εννιά και η Χετάφε τρίτη με οκτώ, ενώ τελευταία και αποκλεισμένη είναι η Τράμπζονσπορ με έναν πόντο. Οι Ισπανοί λοιπόν, που προέρχονται από το διπλό στην Τουρκία με 1-0, με νίκη απόψε παίρνουν την πρόκριση. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, στην Ισπανία μετρούν δύο σερί τρίποντα και είναι αήττητοι εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ στην Ευρώπη έχουν σκοράρει στα 4/5 παιχνίδια τους και τρία εξ αυτών ήταν goal-goal. Η Κράσνονταρ από την πλευρά της βολεύεται ακόμα και με την ισοπαλία, αφού κατάφερε να… φέρει τούμπα την κατάσταση μετά το κάκιστο ξεκίνημά της και τις δύο ήττες. Μετράει πλέον τρεις σερί νίκες στον όμιλο, έχει σκοράρει στα 4/5 παιχνίδια της και έχει βάλει έξι γκολ στα τελευταία τρία. Η Χετάφε είναι υποχρεωμένη να ψάξει το γκολ και να χτυπήσει τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων, ωστόσο και αυτοί έχουν επιθετικό ταλέντο για να απαντήσουν. Κυνηγάμε το goal-goal και τους αφήνουμε να… σκοτωθούν για την πρόκριση.

Εκτίμηση: goal-goal (2.05)

[22.00] Πόρτο – Φέγενορντ

Στον έβδομο όμιλο επίσης είναι όλα ανοιχτά, καθώς η Ρέιντζερς είναι πρώτη με οκτώ πόντους, Πόρτο και Γιουνγκ Μπόις ακολουθούν με επτά, ενώ η Φέγενορντ είναι τελευταία με πέντε. Οι Πορτογάλοι λοιπόν παρότι ήταν μετριότατοι μέχρι τώρα, με τις δύο νίκες κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις μέσα – έξω και το 1-1 εντός με τους Σκωτσέζους, είναι κοντά στην πρόκριση. Αν νικήσει θα συνεχίσει στην Ευρώπη, ενώ βολεύεται ακόμα και με ισοπαλία αν δεν νικήσει η Γιουνγκ Μπόις στο άλλο ματς. Και τα δύο εντός έδρας πάντως ήταν goal-goal, ενώ έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε παιχνίδια της. Η Φέγενορντ από την πλευρά της θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να νικήσει η Ρέιντζερς στο άλλο ματς, καθώς υστερεί σε ισοβαθμία με την Γιουνγκ Μπότς. Οι Ολλανδοί προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες με 1-1 και 2-2, ενώ στις δύο εξόδους τους ηττήθηκαν με 2-0 και 1-0. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα, όμως θα τα παίξει όλα για όλα και θα κυνηγήσει το γκολ από το πρώτο λεπτό. Φαβορί η Πόρτο, όμως ούτε αυτή πείθει, ενώ αμυντικά επίσης έχει τρομερά κενά. Πηγαίνουμε κι εδώ στα γκολ!

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (2.35)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags