Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ δυάδα με… γκολ στο Europa League!
| 2019-12-12 13:02:00

Σούπερ δυάδα με… γκολ στο Europa League!

Sportdog Team
Σούπερ δυάδα με… γκολ στο Europa League!

Πολύ δυνατό είναι το σημερινό κουπόνι, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια, αφού ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ομίλων του Europa League. 

Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα με γκολ, ώστε να πάμε ταμείο χωρίς άγχος.

[19.55] Κοπεγχάγη – Μάλμε

Χαμός γίνεται στον δεύτερο όμιλο του Europa League όπου η Κοπεγχάγη είναι πρώτη με εννιά βαθμούς, η Μάλμε δεύτερη με οκτώ, η Ντιναμό Κιέβου τρίτη με έξι και η Λουγκάνο τελευταία με έναν. Έτσι λοιπόν, η Κοπεγχάγη βολεύεται ακόμα και με την ισοπαλία απόψε, αποτέλεσμα που εμφανίζει πολύ συχνά. Μέχρι τώρα έχει δύο νίκες με 1-0 κόντρα στη Λογκάνο και τρεις ισοπαλίες με σκορ 1-1. Η Μάλμε προέχεται από το 4-3 κόντρα στη Ντιναμό και θέλει μόνο διπλό, αφού λογικά οι Ουκρανοί θα πάρουν τους τρεις βαθμούς στο άλλο ματς του ομίλου. Χρειάζεται υπέρβαση καθώς εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία και μία ήττα χωρίς να έχει πετύχει γκολ, ωστόσο στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για το… θαύμα. Θα παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό κι αυτή η τακτική θα δώσει δικαιώματα στους Δανούς. Αφήνουμε το σημείο, ποντάρουμε στα γκολ.

[19.55] Λασκ Λιντζ – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Στον τέταρτο όμιλο έχουμε… μονομαχία για την πρώτη θέση, καθώς η Σπόρτινγκ είναι στην κορυφή με 12 βαθμούς, η Λιντζ έχει 10 και η Αϊντχόφεν είναι τρίτη με επτά, αλλά δεν μπορεί να προκριθεί αφού στην ισοβαθμία είναι κάτω από τους Αυστριακούς. Οι γηπεδούχοι λοιπόν παίζουν μόνο για τη νίκη απόψε, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και έχοντας ήδη δύο τρίποντα στην έδρα τους (1-0 και 4-1). Έχουν σκοράρει στα 4/5 παιχνίδια τους στον όμιλο, ενώ τρία εξ αυτών ήταν goal-goal και Over 2.5. Ανάλογες επιδόσεις έχει και η Σπόρτινγκ, η οποία έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, ενώ στη μοναδική της ήττα στην Ολλανδία από την PSV δέχθηκε τρία γκολ (3-2). Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, φάσεις και γκολ. Οι Πορτογάλοι δεν πρόκειται να παίξουν με σκοπό το μηδέν στην άμυνα!

Η δυάδα της Πέμπτης:

[19.55] Κοπεγχάγη – Μάλμε: goal-goal (1.90)
[19.55] Λασκ Λιντζ – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags