Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη επιστροφή στη Γερμανία: Απόδοση που αξίζει σε πολύ καλή τιμή – Σπάει το σερί!
| 2019-12-13 19:45:00

Μεγάλη επιστροφή στη Γερμανία: Απόδοση που αξίζει σε πολύ καλή τιμή – Σπάει το σερί!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στη Γερμανία: Απόδοση που αξίζει σε πολύ καλή τιμή – Σπάει το σερί!

Ματσάρα απόψε στην Bundesliga.

Μεγάλη επιστροφή περιμένουμε σήμερα στη Γερμανία και την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Αουγκσμπουργκ για την 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Η Χόφενχαϊμ έφυγε ηττημένη από την έδρα της Λειψίας στην προηγούμενη αγωνιστική και έτσι συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση και το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Σε γενικές γραμμές είναι μία ομάδα που αν είναι προσεκτική στην άμυνά της, τότε η νίκη της είναι δεδομένη.

Η Αουγκσμπουργκ έρχεται από νίκη απέναντι στη Μάιντς με 2-1 την περασμένη αγωνιστική και έτσι συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη το πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε να αποκτά «αέρα» πέντε βαθμών πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Εχει παίξει καλά στα τελευταία εφτά παιχνίδια της, έχει κερδίσει αυτοπεποίθηση, πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Σε γενικές γραμμές παρατηρούμε ότι έχει βελτιωθεί πολύ επιθετικά και αυτό φαίνεται όλο και περισσότερο.

Σε καλύτερη φόρμα βρίσκεται η Αουγκσμπουργκ, αλλά σήμερα αναμένεται να δώσει απαντήσεις στην έδρας της η Χόφενχαϊμ που πρέπει να επιστρέψει τις νίκες.

[21:30] Χόφενχαϊμ – Αουγκσμπουργκ:

Εκτίμηση: 1 (1.87)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags