Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Μόνο με Combo bet Λίβερπουλ, Τσέλσι και Λέστερ – Τα δύο goal-goal που αξίζουν
| 2019-12-14 12:24:00

Premier League: Μόνο με Combo bet Λίβερπουλ, Τσέλσι και Λέστερ – Τα δύο goal-goal που αξίζουν

Sportdog Team
Premier League: Μόνο με Combo bet Λίβερπουλ, Τσέλσι και Λέστερ – Τα δύο goal-goal που αξίζουν

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 17η αγωνιστική της Premier League.

Οι θεωρητικά… μεγάλοι έχουν εύκολες αποστολές και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο ποντάρισμά μας.

[14.30] Λίβερπουλ – Γουότφορντ

Η Λίβερπουλ πέρασε και από την Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 και παραμένει πρώτη και αήττητη και στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ και στο +14 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι. Φανερό πλέον πως δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, σκοράρουν ακόμα πιο εύκολα και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και στόχος τους είναι η κατάκτηση της Premier League γιατί όχι και αήττητοι; Μεσοβδόμαδα πήραν την πρόκριση και στο Champions League με το 2-0 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Για τη Γουότφορντ κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Νάιτζελ Πίρσον, ο οποίος παρότι βρίσκονται τελευταίοι με μόλις εννιά βαθμούς, δήλωσε αισιόδοξος για τη σωτηρία. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 1-2-5 και αφού μοιάζει αδύνατον να κρατήσουν το μηδέν, θα ψάξουν το γκολ για τη μεγάλη έκπληξη. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις στον άσο, μπορεί να νικήσει και πολύ άνετα η Λίβερπουλ.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.50)

[17.00] Τσέλσι – Μπόρνμουθ

Οι Λονδρέζοι μεσοβδόμαδα πανηγύρισαν την πρόκρισή τους από τον όμιλο του Champions League με το 2-1 κόντρα στη Λιλ, ωστόσο στην Premier την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν εύκολα με 3-1 από την Έβερτον. Παρόλα αυτά παραμένουν στην πρώτη τετράδα και σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, όπου έχουν ρεκόρ 4-2-2. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται στη 14η θέση και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας είναι μετριότατη με ρεκόρ 2-1-5 και ανεξαρτήτως έδρας μετράει πέντε σερί ήττες, με τελευταία το 3-0 εντός από τη Λίβερπουλ. Εύκολη αποστολή για την Τσέλσι, για γέλια οι αποδόσεις στον άσο. Κυνηγάμε κι εδώ τα πολλά γκολ.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.60)

[17.00] Σέφιλντ Γιουν. – Άστον Βίλα

Στην όγδοη θέση με 22 βαθμούς βρίσκεται η Σέφιλντ, η οποία εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-4 και προέρχεται από το μεγάλο διπλό κόντρα στη Νόριτς με 1-0. Έχει σκοράρει στα 7/8 τελευταία της παιχνίδια, ενώ 4/5 τελευταία ήταν και goal-goal. Η Άστον Βίλα παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και δεν σήκωσε κεφάλι ούτε εντός με τη Λέστερ, όπου ηττήθηκε πολύ άνετα με 4-1. Οι «χωριάτες» έχουν σημαντικά αμυντικά προβλήματα και δεν είναι τυχαίο πως έχουν δεχθεί οκτώ γκολ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια. Μετρούν βέβαια στα τελευταία ματς 5/6 goal-goal, ενώ έχουν πετύχει έστω ένα γκολ στα 10/11 τελευταία τους παιχνίδια. Αποφεύγουμε το σημείο πηγαίνουμε στα γκολ!

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)

[17.00] Λέστερ – Νόριτς

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Λέστερ, η οποία για την ώρα δείχνει πως είναι η μοναδική ομάδα στο Νησί που μπορεί να απειλήσει τη Λίβερπουλ για τον τίτλο. Είναι στο -8 από την κορυφή, μετράει οκτώ σερί νίκες με τελευταία το 4-1 στη Βίλα, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-1-0! Η Νόριτς αντίθετα είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, είναι προτελευταία με 11 βαθμούς κι εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ 1-1-6. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Σέφιλντ με 2-1, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν εξαιρετική επίθεση κι έχουν σκοράρει και στις δύο τελευταίες εξόδους τους. Η Λέστερ θα πάρει τη νίκη, κυνηγάμε το over 2.5 για να ανέβει η απόδοση.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.60)

[19.30] Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ

Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στη 18η Σαουθάμπτον με 15 βαθμούς και 16η Γουέστ Χαμ με 16 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 2-1 στη Νιουκάστλ, ενώ είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας νίκες με σκορ 2-1. Μετρούν έξι σερί goal-goal και 10/11 τελευταία, ενώ συνολικά φέτος 13/17 παιχνίδια τους μέχρι τώρα ήταν goal-goal. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από δύο σερί ήττες με τελευταία το 3-1 εντός από την Άρσεναλ, ματς στο οποίο προηγήθηκαν, ήταν καλύτεροι για ένα ημίχρονο, αλλά στη συνέχει κατέρρευσαν μέσα σε 10 λεπτά. Απειλητικοί συνήθως εκτός έδρας με ρεκόρ 2-3-3, θα κυνηγήσουν σήμερα παίζοντας επιθετικά βαθμό ή βαθμούς.

Εκτίμηση: goal-goal (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags