Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Προτάσεις για… ταμείο από ημίχρονο στα δύο ντέρμπι και κόντρα σε Μουρίνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-15 13:05:00

Premier League: Προτάσεις για… ταμείο από ημίχρονο στα δύο ντέρμπι και κόντρα σε Μουρίνιο!

Sportdog Team
Premier League: Προτάσεις για… ταμείο από ημίχρονο στα δύο ντέρμπι και κόντρα σε Μουρίνιο!

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή η 17η αγωνιστική της Premier League.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν πολύ δυνατά ματς και αξίζει τόσο να ποντάρουμε όσο και να τα παρακολουθήσουμε.

[16.00] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Γιουνάιτεντ η οποία μπήκε στην πεντάδα και κυνηγάει πλέον το Champions League, εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-1, ενώ μετράει δύο συνεχόμενες μεγάλες νίκες κόντρα σε Τότεναμ εντός και Σίτι εκτός με 2-1! Είναι αήττητοι εδώ και πέντε ματς, όλα goal-goal και over 2.5! Η Έβερτον στο πρώτο ματς χωρίς τον Μάρκο Σίλβα και με υπηρεσιακό κόουτς (όπως και σήμερα) πανηγύρισε επίσης μία μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στην Τσέλσι. Το αποτέλεσμα αυτό επιτέλους έφτιαξε κάπως το κλίμα, ωστόσο παραμένουν κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Επίσης σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ και 6/7 τελευταία τους παιχνίδια ήταν goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)

[16.00] Γουλβς – Τότεναμ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Γουλβς το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από το 2-2 στην Μπράιτον και ούσα 11 ματς αήττητη είναι πλέον δικαίως στην πρώτη πεντάδα. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-4-1, έχει σκοράρει φέτος στα 15/16 παιχνίδια (μόνο στην πρεμιέρα ήταν 0-0) και μετράει επτά goal-goal στα τελευταία οκτώ ματς. Η Τότεναμ με τον Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει μία άλλη δυναμική και παρότι μεσοβδόμαδα έχασε σε αδιάφορο ματς από τη Μπάγερν με 3-1, στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 5-0 κόντρα στην Μπράιτον, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει σημειώσει 12 γκολ! Εντυπωσιακά νούμερα και για τους δύο στην επίθεση, πολλά τα προβλήματα στην άμυνα.

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

[18.30] Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

Νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό πανηγύρισε η Άρσεναλ, η οποία τη Δευτέρα το βράδυ αν και βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει 1-0 στη Γουέστ Χαμ, τελικά έφυγε με το διπλό με σκορ 3-1! Το τρίποντο αυτό έφτιαξε την ψυχολογία στα αποδυτήρια και τους ανέβασε στην ένατη θέση, με τη διοίκηση όμως ακόμα να μην έχει βρει κανονικό προπονητή. Τεράστια τα αμυντικά προβλήματα, δέχεται γκολ εδώ και οκτώ σερί ματς, έξι εκ των οποίων ήταν και goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει όμως και η Σίτι, η οποία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ με 2-1 εντός, παράμεινε τρίτη και είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να αυξάνεται στους 14 βαθμούς. Εκτός έχουν ρεκόρ 5-1-2, μετρούν έξι σερί goal-goal, ενώ έχουν σκοράρει στα 14 από τα 16 παιχνίδια της σεζόν. Σε… κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (1.60)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γκολ που πληρώνουν στη Σούπερ Λιγκ, η… υποχρέωση του Ολυμπιακού και ο ΠΑΟΚ στο 3.30!

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags