Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπόμπα του 2.50 στην Αγγλία και το 1Χ που πληρώνει καλά!
| 2019-12-16 10:15:00

Η… μπόμπα του 2.50 στην Αγγλία και το 1Χ που πληρώνει καλά!

Sportdog Team
Η… μπόμπα του 2.50 στην Αγγλία και το 1Χ που πληρώνει καλά!

Με το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Μπράιτον ολοκληρώνεται απόψε η 17η αγωνιστική της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι στην 10η θέση με 22 βαθμούς και ρεκόρ 3-2-3 εντός έδρας και είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές χωρίς να δεχθεί γκολ. Προέρχεται από το 0-0 στην Γουλβς, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες με 1-0 και 2-0 κόντρα σε Μπόρνμουθ και Μπέρνλι αντίστοιχα. Εντός έχουν πάρει όλα τα ματς που τους… αναλογούν, όπως για παράδειγμα αυτά με Νόριτς και Άστον Βίλα, ενώ έχουν χάσει δίνοντας μάχη από Σίτι, Λίβερπουλ και Λέστερ.

Η Μπράιτον είναι στην 13η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο κι εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-5. Μακριά από το γήπεδό της λοιπόν παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες και δεν είναι τυχαίο πως στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της έχει τέσσερις ήττες και το διπλό απέναντι στην Άρσεναλ που έχει τρομερά αγωνιστικά προβλήματα. Πρόκειται για μία ομάδα που χτυπάει όλα τα ματς και η οποία μπορεί να βρει γκολ και η οποία σίγουρα θα δώσει… μάχη, αν και αμυντικά έχει «ζόρια» και δέχεται γκολ για πέντε σερί ματς.

Λόγω έδρας και εμπειρίας η Κρίσταλ Πάλας έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο επειδή θεωρείται από τα πιο σκληρά ντέρμπι της Αγγλίας, ίσως χρειαστεί να πάρουμε και κάλυψη την ισοπαλία. Γκολ πολλά πάντως δύσκολα θα μπουν, καθώς οι γηπεδούχοι ξέρουν να ελέγχουν τον ρυθμό.

[21.45] Κρίσταλ – Πάλας Μπράιτον:

Εκτίμηση: 1Χ και Under 3.5 (1.60)

Fun Bet: 1  (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags