Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήρθε ο Άγιος Βασίλης, έρχονται και τα γκολ στην Αγγλία – Μόνο με… combo bet Τσέλσι και Τότεναμ!
| 2020-01-01 11:51:00

Ήρθε ο Άγιος Βασίλης, έρχονται και τα γκολ στην Αγγλία – Μόνο με… combo bet Τσέλσι και Τότεναμ!

Sportdog Team
Ήρθε ο Άγιος Βασίλης, έρχονται και τα γκολ στην Αγγλία – Μόνο με… combo bet Τσέλσι και Τότεναμ!

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με την Premier League που δεν σταματάει ποτέ.

[14.30] Μπράιτον – Τσέλσι

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπράιτον με το 2-0 κόντρα στη Μπόρνμουθ, ξέφυγε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στην έδρα της είναι ανταγωνιστική με ρεκόρ 4-3-3, ωστόσο έχει αμυντικά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ. Πριν την Μπόρνμουθ είχε παραβιαστεί η εστία της για οκτώ σερί αγωνιστικές. Η Τσέλσι στην αντίπερα όχθη προέρχεται από το τεράστιο διπλό στην Άρσεναλ με 2-1 και ανατροπή μετά το 80’! Αυτό ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, αφού είχε προηγηθεί το 2-0 στην Τότεναμ, ενώ συνολικά εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 7-0-3. Οι Λονδρέζοι είναι καλοί επιθετικά και βρίσκουν εύκολα γκολ, ωστόσο λόγω αστάθειας στην απόδοσή τους και κούρασης από τα συνεχόμενα ματς (έχουν κοντό ρόστερ) δεν ρισκάρω με το διπλό. Θα πάρουμε και κάλυψη μαζί με λίγα γκολ. Η Τσέλσι στα τελευταία 10 παιχνίδια της μόλις ένα ήταν Over 3.5, ενώ για την Μπράιτον 1/8!

Εκτίμηση: Χ2 και under 4.5 (1.50)

[17.00] Σαουθάμπτον – Τότεναμ

Αήττητη για τρεις σερί αγωνιστικές είναι η Σαουθάμπτον, καθώς μετά από δύο σερί διπλά ήρθε ισόπαλη εντός 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Απομακρύνθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι αισιόδοξη για τη συνέχεια και την παραμονή της. Εντός έδρας πάντως δεν είναι σταθερή, έχει ρεκόρ 2-2-6, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της ενώ 8/10 ήταν και goal-goal. Η Τότεναμ προέρχεται από ένα… τρελό ματς στη Νόριτς, όπου αν και καλύτερη στο τέλος έφυγε χαρούμενη με το 2-2. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κυνήγησε την ανατροπή, ωστόσο παρά την απόλυτη κυριαρχία της δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Ζοσέ Μορίνιο έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα και είναι υποχρεωμένη σήμερα να κυνηγήσει το διπλό. Έχουν σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε όλα τα ματς με τον Πορτογάλο, εκτός από αυτό που έχασαν με 2-0 από την Τσέλσι.

Εκτίμηση: Χ2 και over 1.5 (1.65)

[17.00] Γουότφορντ – Γουλβς

Τρία ματς αήττητη συμπλήρωσε η Γουότφορντ, η οποία νίκησε 3-0 εντός την Άστον Βίλα και πλέον δεν είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα το -3 από την επικίνδυνη ζώνη δεν είναι απαγορευτικό και μετά την αλλαγή προπονητή και τα καλά αποτελέσματα, όλοι ελπίζουν ξανά στη σωτηρία. Στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 2-4-4, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως έχουν βρει δίχτυα και στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Η Γουλβς από την πλευρά της έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο σερί σκοραρίσματος, καθώς ηττήθηκε 1-0 στη Λίβερπουλ με το VAR να της ακυρώνει γκολ για… χιλιοστά. Σταμάτησε λοιπόν στα 18 σερί ματς που είχε βρει έστω ένα γκολ, ενώ 16/18 ήταν και goal-goal. Βρίσκεται πλέον στο -5 από την τετράδα και εάν θέλει να κυνηγήσει το παραπάνω βήμα, οφείλει σήμερα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα οι φιλοξενούμενοι, είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι.

Εκτίμηση: goal-goal (1.80)

[17.00] Νιουκάστλ – Λέστερ

Παρά την καλή της εμφάνιση η Νιουκάστλ έχασε εντός έδρας από την Έβερτον με 2-1, ωστόσο παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-4-2, έχει βρει δίχτυα στα επτά τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της και το τελευταίο διάστημα ασχέτως αποτελεσμάτων, δείχνει να πατάει καλά. Η Λέστερ από την πλευρά της μετά την εύκολη ήττα από τη Λίβερπουλ (0-4) επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και ξανανέβηκε στη δεύτερη θέση. Έχει σκοράρει στα 14/15 τελευταία της παιχνίδια, 4/5 τελευταία ήταν goal-goal, ενώ εκτός έχει ρεκόρ 6-1-3. Ποιοτικές ομάδες αμφότερες που βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω φόρμας η Λέστερ, όμως στην έδρα της Νιουκάστλ δεν πέφτει αμαχητί.

Εκτίμηση: goal-goal (1.87)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags