Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μάχη» στο Μάντσεστερ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ – Η στατιστική και η… εκδίκηση!
| 2020-01-07 12:55:00

«Μάχη» στο Μάντσεστερ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ – Η στατιστική και η… εκδίκηση!

Sportdog Team
«Μάχη» στο Μάντσεστερ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ – Η στατιστική και η… εκδίκηση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται απόψε στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά τη δεύτερη αναμέτρηση, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι και όχι παράταση.

Ιδιαιτέρως βαρύ είναι το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά την ήττα από την Άρσεναλ με 2-0 στο πρωτάθλημα και το 0-0 με τη Γουλβς στο Κύπελλο Αγγλίας, επέστρεψαν πολύ έντονα τα σενάρια περί απόλυσης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός έχει χάσει το έρεισμά του στον κόσμο, ενώ και αρκετοί παίκτες δείχνουν σιγά – σιγά να χάνουν την εμπιστοσύνη τους. Το αποψινό ματς λοιπόν, παρότι δεν θα κρίνει την πρόκριση, είναι καθοριστική για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς μία ήττα ίσως φέρει εξελίξεις. Στα ντέρμπι πάντως η Γιουνάιτεντ φέτος είναι εξαιρετικά, με εξαίρεση αυτό της προηγούμενης Τετάρτης με την Άρσεναλ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πριν ένα μήνα νίκησε για την Premier μέσα στη Σίτι με 2-1! Στο πρωτάθλημα έχουν σκοράρει και στα 10 εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ 8/10 ήταν και goal-goal.

Η Σίτι έχοντας βγει από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αφού βρίσκεται στο -14 από τη Λίβερπουλ με ματς λιγότερο, κυνηγάει τα Κύπελλα την Ευρώπη και τη δεύτερη θέση από τη Λέστερ. Αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα το εντός έδρας ματς με την Πορτ Βέιλ (Β’ Αγγλίας), παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα, επιβλήθηκε με 4-1 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, ενώ στόχος είναι και η κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Θα κάνει κάποιες αλλαγές απόψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς, αλλά και να πάρει… εκδίκηση για τη «σφαλιάρα» στο πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει στα 20/21 ματς της Premier, στα 8/9 τελευταία έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω στο καθένα, ενώ 4/5 τελευταία εκτός έδρας ήταν και goal-goal.

Η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως παίζει με την πλάτη στον τοίχο και στα ντέρμπι συνήθως βελτιώνεται. Η Σίτι δείχνει σιγά – σιγά να βελτιώνεται, όμως και πάλι παρουσιάζει αδυναμίες στην άμυνα. Βασική μας επιλογή το goal-goal.

[22.00] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags