Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απόδοση… πρόκληση στο Κύπελλο Ελλάδας και η διαφορά δύο κατηγοριών!
| 2020-01-09 15:22:00

Η απόδοση… πρόκληση στο Κύπελλο Ελλάδας και η διαφορά δύο κατηγοριών!

Sportdog Team
Η απόδοση… πρόκληση στο Κύπελλο Ελλάδας και η διαφορά δύο κατηγοριών!

Παιχνίδι που προσφέρεται για ταμείο!

Η αναμέτρηση των Τρικάλων με την Λαμία θα ρίξει σήμερα (19.30) την αυλαία αναφορικά με τους πρώτους αγώνες της φάσης των 16 του κυπέλλου.

Τα Τρίκαλα έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν έφτασαν ως εδώ στο Κύπελλο έχοντας αποκλείσει τον Εργοτέλη στον προηγούμενο γύρο κερδίζοντας δύο φορές την ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 με 3-2 εντός και 1-0 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ επίσης έχουν μπει δυνατά και… φουλάρουν για την άνοδο, νίκησαν στο ντέρμπι κορυφής 1-0 τον Ιωνικό και είναι μόνοι πρώτοι με διαφορά έξι πόντων. Μεγάλος στόχος στη σεζόν είναι η άνοδος, όμως δεν θα παρατήσουν το Κύπελλο. Το σημερινό ματς έχει χαρακτηριστεί γιορτή και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Η Λαμία από την πλευρά της μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου έχει βελτιώσει εντυπωσιακά την εικόνα της τους τελευταίους δύο μήνες. Στο Κύπελλο προκρίθηκαν άνετα στον προηγούμενο γύρο με δύο νίκες επί του Αιολικού με σκορ 3-0, ενώ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 είναι πλέον στην ένατη θέση με 22 βαθμούς και απέχουν μόλις έναν πόντο από την εξάδα. Προέρχονται από το διπλό στη Νέα Σμύρνη με το 1-0 επί του Πανιωνίου, ενώ 6/7 τελευταία τους παιχνίδια ήταν under 2.5. Στόχος είναι να καθαρίσουν από σήμερα την πρόκριση, αφού ρεβάνς είναι την επόμενη εβδομάδα και ακολουθεί το ματς με τον Παναιτωλικό. Θα γίνουν πάντως κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ εκτός για να ξεκουραστούν έμειναν οι Αντέτζο, Πλιάτσικας και Βάντερσον, τιμωρημένος είναι ο Μπεχαράνο.

Τα Τρίκαλα έχουν ενθουσιασμό και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα κυνηγήσουν ένα σκορ που θα τους κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, όμως η Λαμία είναι ανώτερη ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν θέλει να… ρισκάρει. Θα παίξει για τη νίκη και μπορεί να πληρώσει στο 2.40. Πιο «safe» επιλογή το Χ2 και το Under 4.5.

[19.30] Τρίκαλα – Λαμία

Εκτίμηση: Χ2 και Under 4.5 (1.50)
Fun Bet: 2 (2.40)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags