Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτιά» στις αποδόσεις βάζει η Γαλλία: Διπλό ποντάρισμα στο 3.05 και το 1.85!
| 2020-01-10 18:53:00

«Φωτιά» στις αποδόσεις βάζει η Γαλλία: Διπλό ποντάρισμα στο 3.05 και το 1.85!

Sportdog Team
«Φωτιά» στις αποδόσεις βάζει η Γαλλία: Διπλό ποντάρισμα στο 3.05 και το 1.85!

Ματσάρα απόψε στη Γαλλία.

Με την 20η αγωνιστική της Λιγκ 1 στη Γαλλία θα ασχοληθούμε σήμερα και φυσικά με την μοναδική αναμέτρηση της ημέρας, αυτή της Ρεν με την Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες μπορούν να μας δώσουν εξαιρετικές αποδόσεις για ταμείο.

Η Ρεν κατάφερε να περάσει με δυσκολία στην επόμενη φάση του κυπέλλου, νικώντας την Αμιάν. Στη συνέχεια ήταν πολύ τυχερή στην κλήρωση, αφού θα αντιμετωπίσει την Αθλετικό Ντε Μαρσέιγ που είναι ομάδα 5ης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, καθώς μετρά 5 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας με πειστικές εμφανίσεις, γεγονός που την έχει ανεβάσει δίκαια στην 3η θέση πίσω από Παρί και Μαρσέιγ.

Η Μαρσέιγ και αυτή με δυσκολία πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από την ερασιτεχνική Τρελισάκ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Έκανε κακή εμφάνιση αν και έπαιξε με βασικούς. Μεγάλη γκρίνια μετά το τέλος του αγώνα, αφού διοικητικά έπραξε κάτι που δεν συνηθίζεται σε αυτές τις φάσεις του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα αξίζει τη 2η θέση, καθώς τρέχει αήττητο σερί 8 αγωνιστικών. 

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντυπωσιακή φόρμα και σήμερα περιμένουμε πίεση και από τις δύο πλευρές , ενώ με δυσκολία μπορούμε να προβλέψουμε νικητή.

[21:45] Ρεν με την Μαρσέιγ:

Εκτίμηση: GG (1.85)

Bonus Bet: Χ (3.05)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags