Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Κόντρα στην Τότεναμ, combo bet σε Σίτι και Τσέλσι – Ευκαιρία η Άρσεναλ!
| 2020-01-18 12:37:00

Premier League: Κόντρα στην Τότεναμ, combo bet σε Σίτι και Τσέλσι – Ευκαιρία η Άρσεναλ!

Sportdog Team
Premier League: Κόντρα στην Τότεναμ, combo bet σε Σίτι και Τσέλσι – Ευκαιρία η Άρσεναλ!

Με πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο η 23η αγωνιστική της Premier League.

[14.30] Γουότφορντ – Τότεναμ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Γουότφορντ, η οποία νίκησε 3-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε επιτέλους από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια έχει σκοράρει 11 γκολ. Η Τότεναμ αντίθετα βρίσκεται σε πτωτική πορεία, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και πλέον βρίσκεται όγδοη. Μετράει δύο σερί ήττες από Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ με 1-0, ενώ εκτός έχει ρεκόρ 2-4-5. Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι, με την πλάτη στον τοίχο οι φιλοξενούμενοι του Ζοσέ Μουρίνιο. Πιο δυνατή η έδρα, αλλά μεγάλο το ρίσκο. Πάμε με τα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

[17.00] Γουέστ Χαμ – Έβερτον

Μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, η οποία στο τελευταίο ματς έχασε 1-0 στη Σέφιλντ, αλλά εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-6. Στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της νίκησε 4-0  την Μπόρνμουθ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχει σκοράρει σε όλα τα εντός πλην της πρεμιέρας και έχει δεχθεί έστω ένα γκολ στα 6/7 τελευταία. Η Έβερτον με τη νίκη της έστω και δύσκολα με 1-0 κόντρα στην Μπράιτον ανέβηκε στη μέση της βαθμολογίας και ψάχνει επιτέλους σήμερα μία σταθερότητα. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-7 και μετράει επτά σερί goal-goal. Αποφεύγουμε το σημείο και πηγαίνουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

[17.00] Άρσεναλ – Σέφιλντ

Στο 1-1 κόλλησε η Άρσεναλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όπου ήταν ανώτερη για ένα ημίχρονο και θα έπρεπε να προηγείται με περισσότερα από ένα γκολ. Στην επανάληψη ισοφαρίστηκε, στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτης λόγω κόκκινης και δεν κατάφερε να πάρει το διπλό. Παίζει πάντως καλύτερα με τον Αρτέτα στον πάγκο και το απέδειξε στο τελευταίο εντός όπου νίκησε 2-0 τη Γιουνάιτεντ. Καλή ομάδα η Σέφιλντ βέβαια, έχει έξι περισσότερους βαθμούς από τους «κανονιέρηδες» και εκτός έδρας ρεκόρ 3-6-2. Στις δύο τελευταίες εξόδους της πάντως έχασε από Σίτι και Λίβερπουλ κι εάν η Άρσεναλ παρουσιαστεί ξανά σοβαρή, παρά τα αμυντικά της προβλήματα, μπορεί να πάρει τον άσο.

Εκτίμηση: 1 (1.85)

[17.00] Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας

Οι αποδόσεις στον άσο για την φορμαρισμένη Σίτι είναι στο 1.07 και αξίζει ούτε να… γελάσεις. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκει ρυθμό και θυμίζει την περσινή πρωταθλήτρια, όμως πλέον η Λίβερπουλ είναι πολύ μακριά. Μετράει τρεις σερί νίκες, ενώ στο τελευταίο ματς…σκόρπισε με 6-1 εκτός τη Βίλα. Στα αξιοσημείωτα πάντως ότι 4/5 τελευταία της παιχνίδια ήταν goal-goal. Η Πάλας δεν έχει πολλές ελπίδες σήμερα και ξέρει πως για να ελπίζει πρέπει να κυνηγήσει το γκολ. Εκτός έχει ρεκόρ 3-4-4, μετράει τρεις σερί ισοπαλίες με 1-1, ενώ 4/5 τελευταία της παιχνίδια ήταν goal-goal. Μόνο στα γκολ υπάρχει αξίζει.

Εκτίμηση: over 3.5 (1.80)

[17.00] Σαουθάμπτον – Γουλβς

Από δύο πολύ μεγάλες νίκες, με Λέστερ εκτός και Τότεναμ εντός προέρχεται η Σαουθάμπτον, η οποία τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Έχει ανέβει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Έχει σκοράρει στα 16/19 φετινά της παιχνίδια, ενώ ανάλογες επιδόσεις έχει και η Γουλβς. Οι «λύκοι» προέρχονται από το 1-1 με τη Νιουκάστλ, έχουν σκοράρει στα 17/19 παιχνίδια τους, ενώ 14/19 ήταν και goal-goal. Μονόδρομος η επιλογή στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.78)

[19.30] Νιουκάστλ – Σίτι

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες η Νιουκάστλ έβγαλε αντίδραση και πήρε το 1-1 από τη Γουλβς. Πλησιάζει στη μέση της βαθμολογίας, εντός έχει ρεκόρ 4-4-3, ωστόσο στα δύσκολα ματς φέτος φαίνεται κάτι τις λείπε. Ανάλογες αυξομειώσεις έχει φυσικά στην απόδοσή της και η Τσέλσι, η οποία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, κυρίως όμως στα εύκολα ματς. Οι «μπλε» προέρχονται πάντως από το 3-0 κόντρα στην Μπέρνλιμ ανέβηκαν ξανά στην τέταρτη θέση και έχουν ως στόχο να παραμείνουν. Είναι αήττητοι για τρία σερί εκτός έδρας ματς, δύο εκ των οποίων μάλιστα ήταν και διπλά. Παίζουν καλά εκτός έδρας (7-1-3) και έχουν τρόπο να… κλέβουν τα ματς. Μόλις ένα ματς στα τελευταία 12 ήταν over 3.5.

Εκτίμηση: Χ2 και under 3.5 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags