Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέσσερις επιλογές για τη ντερμπάρα Τσέλσι-Άρσεναλ – Η αρνητική παράδοση και… μπόμπα στο 3.15
| 2020-01-21 19:05:00

Τέσσερις επιλογές για τη ντερμπάρα Τσέλσι-Άρσεναλ – Η αρνητική παράδοση και… μπόμπα στο 3.15

Sportdog Team
Τέσσερις επιλογές για τη ντερμπάρα Τσέλσι-Άρσεναλ – Η αρνητική παράδοση και… μπόμπα στο 3.15

Το μεγάλο παιχνίδι του Λονδίνου ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι.

Το ντέρμπι του Λονδίνου προσφέρεται τόσο για να παρακολουθήσουμε όσο και για να ποντάρουμε.

Η Τσέλσι προέρχεται από την ήττα-σοκ με 1-0 στη Νιουκάστλ, ματς στο οποίο ήταν καλύτερη, ήλεγχε τον ρυθμό, όμως για ακόμα μία φορά κατάφερε να χάσει από χειρότερη ομάδα. Παραμένει πάντως το φαβορί για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League κι εάν δεν… αυτοκτονήσει, δεν θα έχει πρόβλημα. Εντός έχουν ρεκόρ 5-2-4, στο τελευταίο νίκησαν 3-0 την Μπέρνλι, όμως έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα 7/11 ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους. Στα ντέρμπι πάντως η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βγάζει καλό πρόσωπό και το μεγάλο της πρόσωπο είναι απέναντι σε ομάδες κατώτερης δυναμικής.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της παρά την αλλαγή προπονητή και τη βελτίωση που υπάρχει με την έλευση του Μικέλ Αρτέτα, δεν μπορεί να… ησυχάσει από τις γκέλες. Το Σάββατο κατάφερε να μείνει στο 1-1 εντός και με τη Σέφιλντ, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά, με συνέπεια να παραμείνει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -10 από τη σημερινή της αντίπαλο. Κάκιστη εκτός έδρας με ρεκόρ 2-6-3, τεράστια σήμερα η απουσία του Ομπαμεγιάνγκ λόγω τιμωρίας. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1, έχουν σκοράρει για πέντε σερί αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας έχουν δεχθεί γκολ στα 9/11 παιχνίδια τους και 7/11 ήταν goal-goal.

Η Τσέλσι λόγω έδρας έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο η πρώτη μας επιλογή είναι το goal-goal λόγω των κάκιστων αμυντικών επιδόσεων και των δύο ομάδων. Πολλές οι αδυναμίες στα μετόπισθεν, ενώ από τη μεσαία γραμμή και μπροστά υπάρχει το goal-goal. Ως… fun bet θα έπαιρνα και τον άσο με γκολ, λόγω της παράδοσης που θέλει την Άρσεναλ χωρίς νίκη στο Stamford Bridge από το 2011!

[22.15] Τσέλσι – Άρσεναλ

Εκτίμηση: goal-goal (1.60) ή goal-goal και over 2.5 (1.95)

Fun Bet: 1 και over 1.5 (2.05) ή goal-goal και 1 (3.15)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags