Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Παναθηναϊκός της τετράδας, το combo bet που αξίζει και ο σκόρερ στο ΟΑΚΑ!
| 2020-01-22 09:20:00

Ο Παναθηναϊκός της τετράδας, το combo bet που αξίζει και ο σκόρερ στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Ο Παναθηναϊκός της τετράδας, το combo bet που αξίζει και ο σκόρερ στο ΟΑΚΑ!

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 20η και εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική εξάδα και τις ομάδες που θα μπουν στα φετινά πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός μετά το μεγάλο διπλό στην Ξάνθη την Κυριακή με 1-0, ανέβηκε για πρώτη φορά τέταρτος με 28 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον έβδομο Ατρόμητο και έξι λιγότερους από την τρίτη ΑΕΚ. Οι Πράσινοι είναι σε καλή κατάσταση, μετράνε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μεσολαβήσει και η πρόκριση με ανατροπή στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει σημαντικές απουσίες, ενώ σίγουρα θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι και πιο έτοιμοι οι Ναγκί και Ανουάρ.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του παρότι κάνει σημαντική προσπάθεια με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο για να προλάβει τα πλέι οφ, δείχνει πως ακόμα έχει πολλά προβλήματα, με μεγαλύτερο όλων το γκολ. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από το 0-0 εντός με τον Βόλο, ενώ είχε προηγηθεί το διπλό στον προτελευταίο Παναιτωλικό με κακή εμφάνιση και γκολ στο φινάλε. Η ομάδα προβληματίζει και στο ΟΑΚΑ κόντρα στο Τριφύλλι παραδοσιακά δυσκολεύεται, ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει πρόβλημα και στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί γκολ από όλες τις ομάδες, πλην του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει φόρμα και… ρέντα και μπορεί να πάρει τη νίκη. Εάν δεν το κάνει, δύσκολα θα μείνει το ματς στο μηδέν, οπότε για πιο safe επιλογή θα αγόραζαν το 1Χ με γκολ. Όποιος θέλει να ρισκάρει, σούπερ είναι η απόδοση για σκόρερ τον φορμαρισμένο Μακέντα!

[19.30] Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Εκτίμηση: 1 (1.85) ή 1Χ και over 1.5 (1.70)
Fun Bet: Σκόρερ Μακέντα (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags