Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέσσερις προτάσεις για το Λαμία – ΠΑΟΚ! Σούπερ απόδοση για Δικέφαλο – Σκόρερ στο 4.00!
| 2020-01-23 15:33:00

Τέσσερις προτάσεις για το Λαμία – ΠΑΟΚ! Σούπερ απόδοση για Δικέφαλο – Σκόρερ στο 4.00!

Sportdog Team
Τέσσερις προτάσεις για το Λαμία – ΠΑΟΚ! Σούπερ απόδοση για Δικέφαλο – Σκόρερ στο 4.00!

Τι θα ποντάρουμε;

Η Λαμία βρίσκεται στη 10η θέση και στο -3 από την εξάδα των πλέι οφ και προέρχεται από το 1-1 στην έδρα του Παναιτωλικού, ματς στο οποίο ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Εντός έδρας πάντως είναι δυνατή, έχει ρεκόρ 3-5-1 και γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του, όπου έχασε 0-4 από τον Ολυμπιακό. Ο Άκης Μάντζιος έχει βελτιώσει τους τελευταίους μήνες την ομάδα μετά την έλευσή του και μόνο τυχαίο δεν είναι πως έχουν μία ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους. Προσπαθούν πάντα για το μηδέν και ψάχνουν το γκολ στην κόντρα.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 3-1 κόντρα στον Αστέρα και πλέον βρίσκεται στο -4 από τον Ολυμπιακό με ματς λιγότερο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι κριτικές για την εικόνα της ομάδας. Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα παρά τις συνεχόμενες νίκες δεν αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και φαίνεται πως είναι πάλι… θέμα χρόνου να υπάρξει μία γκέλα. Εκτός έχει ρεκόρ 6-2-1 και στην τελευταία έξοδό του γνώρισε την ήττα με 4-2 στον Άρη. Ο Πορτογάλος κόουτς θα κάνει κάποιες αλλαγές και θέση στην 11αδα θα πάρουν σίγουρα ο Γιαννούλης που επιστρέφει από τιμωρία, αλλά και οι Μπίσεσβαρ – Κρέσπο που απουσίαζαν την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ σαφώς και είναι καλύτερη και… καίγεται για τη νίκη, όμως έχει προβλήματα. Πλέον βρίσκει γκολ, όμως δεν παράγει φάσεις τόσο εύκολα και σε πολλά παιχνίδια μέχρι να γίνει το 1-0, είναι φανερό πως δεν έχει τρόπο να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες. Την ίδια ώρα η άμυνα του δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή και ομάδες με καλούς φορ, έχουν ευκαιρίες για έστω ένα γκολ. Αξίζει λοιπόν να ρισκάρουμε με το γκολ-γκολ, αν και βασική μας επιλογή θα είναι το διπλό με γκολ και το over 1.5 του Δικεφάλου. Ως fun bet αξίζει και το σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Σφιντέρσκι, καθώς ο Πολωνός ξέρει να… χτυπάει όταν η αντίπαλη άμυνα έχει χαλαρώσει ή κουραστεί.

[19.00] Λαμία – ΠΑΟΚ

Εκτίμηση: 2 και over 1.5 (1.70) ή over 1.5 ΠΑΟΚ (1.60)

Δεύτερη επιλογή: goal-goal (2.50)

Fun Bet: Σκόρερ στο 2ο ημίχρονο Σφιντέρσκι (4.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags