Facebook Pixel Sportdog.gr | Bundesliga: Βλέπει… κορυφή η Ντόρτμουντ και σωτηρία η Κολωνία
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-24 17:30:00

Bundesliga: Βλέπει… κορυφή η Ντόρτμουντ και σωτηρία η Κολωνία

Sportdog Team
Bundesliga: Βλέπει… κορυφή η Ντόρτμουντ και σωτηρία η Κολωνία

Πολύ καλές αποδόσεις.

Στη Γερμανία σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Κολωνία για την 19η αγωνιστική ημέρα και φυσικά έχουμε βρει ευκαιρίες που μπορούν να μας πληρώσουν καλά.

Η Ντόρτμουντ έφυγε νικήτρια με 5-3 από το Αουγκσμπουργκ στην προηγούμενη αγωνιστική και έτσι ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο έτος και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εφτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λειψία. έχει βελτιωθεί πολύ επιθετικά, ωστόσο τα προβλήματα στην άμυνα της είναι σοβαρά και μπορούν να της κοστίσουν. 

Η Κολωνία την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Βόλφσμπουργκ και τη νίκησε με 3-1, ωστόσο το γεγονός ότι δέχτηκε μόνο ένα γκολ ήταν μεγάλη τύχη. κατάφερε να φτάσει σε τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να ανεβαίνει 13η στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς πάνω από τη θέση από την επικίνδυνη ζώνη, όπου οι ομάδες θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

Εδώ και 29 χρόνια η Κολωνία δεν έχει κερδίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ μέσα στο Ντόρτμουντ και αυτό έχει να λέει πολλά. Παρόλα αυτά σημειώνουμε ότι η Κολωνία έχει σημειώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

[21:30] Ντόρτμουντ – Κολωνία:

Εκτίμηση: GG (1.60)

Bonus Bet: 1 & GG (2.30)


Πηγή: Onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags