Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο… μπομπάτος άσος της Παρασκευής στο 2.55!
| 2020-01-24 19:24:00

Ο… μπομπάτος άσος της Παρασκευής στο 2.55!

Sportdog Team
Ο… μπομπάτος άσος της Παρασκευής στο 2.55!

Αξίζει το ρίσκο.

Αρκετά τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι, όμως κάνοντας την έρευνά μας, ξεχωρίσαμε ένα ματσάκι για να ασχοληθούμε και να το προτείνουμε ως… μπόμπα.

Είναι από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας και συγκεκριμένα αφορά την αναμέτρηση της Παρί 98 με τη Ροντέζ. Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές, είναι στο -4 από τη γραμμή σωτηρίας και στο -5 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Σοσό, ματς στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του ο κόουτς Ρενέ Ζεράρ και απέσπασε θετικά σχόλια. Κρατούσαν το διπλό στα χέρια τους μέχρι το 85’, όταν και ισοφαρίστηκαν, ωστόσο η εμφάνιση σκόρπισε χαμόγελα και έφτιαξε το κλίμα. Στο Κύπελλο φιλοξένησε τη Σεντ Ετιέν, κόντρα στην οποία προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως τελικά αποκλείστηκε με 3-2.

Η Ροντέζ από την πλευρά της βρίσκεται στο +4 από τα μπαράζ παραμονής, όμως μετράει δύο σερί ήττες από Γκρενόμπλ και Σατορού με 2-1, ενώ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-7. Μάλιστα, έχει ηττηθεί και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, ενώ ανεξαρτήτως έδρας έχει επτά ήττες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν έχει ψυχολογία, ενώ απουσιάζουν ο τιμωρημένος  βασικός επιτελικός μέσος Τερτερό και οι τραυματίες κεντρικοί αμυντικοί Μπαρντι και Πεϊράλντ, ο αμυντικός χαφ Μαουρί, ο εξτρέμ Ματίς και ο φορ Καντί.

Το ματς είναι… εξάποντο και για τις δύο και η Παρί έχει μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει άλμα προς τη σωτηρία. Είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια και ο νέος κόουτς ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να γυρίσει το κουμπί. Αντίθετα, η Ροντέζ πηγαίνει από το κα

Εκτίμηση: 1 (2.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags