Facebook Pixel Hot «Βράδυ» με Ματσούκα να απαγγέλλει... Παντελίδη!!
Life
| 2012-11-22 19:43:00

Hot «Βράδυ» με Ματσούκα να απαγγέλλει... Παντελίδη!!

Hot «Βράδυ» με Ματσούκα να απαγγέλλει... Παντελίδη!!

Η εκπομπή «Βράδυ» του ΑΝΤ1 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έχει καλεσμένους τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη Δήμητρα Ματσούκα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις να μοιραστεί μαζί μας. Στη συνάντησή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο η πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, τα Social Media, οι κομματικές κόντρες και οι αντιπαραθέσεις, πρωταγωνιστούν σε μια ιδιαίτερα ανατρεπτική συζήτηση, με έντονο χιούμορ.

 

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τη Δήμητρα Ματσκούκα. Τι λέει για τη θεατρική παράσταση «Συνέντευξη», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και ποιες εντυπώσεις αποκομίζει ο θεατής από αυτό το έργο; Αποδέχεται ή όχι η γνωστή ηθοποιός τον τίτλο της σέξι γυναίκας; Η Δήμητρα Ματσκούκα ερμηνεύει στο πλατό το “Guns Of Brixton” των Nouvelle Vague, αλλά δεν διστάζει να απαγγείλει και Παντελή Παντελίδη!

 

Η πρεμιέρα της εκπομπής με τον Πέτρο Κωστόπουλο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, το δυναμικό κοινό 15-44 χάρισε στο δημοφιλές talk show μερίδιο τηλεθέασης 29,7%, φέρνοντάς το πρώτο στη ζώνη του με 9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Σημαντικό όμως ήταν το ποσοστό του γυναικείου κοινού 25-44, το οποίο εκτόξευσε το μερίδιο τηλεθέασης στο 42,7% και έδωσε στην εκπομπή προβάδισμα σχεδόν 30 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags