Facebook Pixel Ο Βαξεβάνης, ο Μουρούτης και η σέξι Δούρου!
Life
| 2012-12-13 00:30:00

Ο Βαξεβάνης, ο Μουρούτης και η σέξι Δούρου!

Ο Βαξεβάνης, ο Μουρούτης και η σέξι Δούρου!

Επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος μέσω Facebook κάνει λόγο για αναξιόπιστο δημοσίευμα του δημοσιογράφου.

Ο Βαξεβάνης έγραψε χθες στο koutipandoras.gr για το πόθεν έσχες των βουλευτών κάνοντας λόγο για καταθέσεις του Αντώνη Σαμαρά σε τράπεζες του εξωτερικού. «Του επαναλαμβάνω ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι σαν τους ομοίους του κ. Βαξεβάνη» έγραψε ο Μουρούτης.

Η αντίδραση του Βαξεβάνη ήταν άμεση. «Ο Σαμαράς το 2011 εμφανίζεται στο πόθεν έσχες να έχει λεφτά στο εξωτερικό. Και το 2010. Λέτε ότι το 2012 έγινε πατριώτης;», αναρωτήθηκε.

Ο Μουρούτης ανταπάντησε: «Μετά το επεισόδιο Τατσόπουλου που είχατε, το γυρίσατε στον πληθυντικό; Ζητήστε συγγνώμη για να συζητήσουμε περεταίρω».

Και συνέχισε ο Βαξεβάνης: «Εγώ μπορώ να είμαι όσο αγενής θέλω, εσύ εκπροσωπείς θεσμό. Είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις κόσμια. Πληρώνεσαι γι' αυτό».

«Ξέρετε, το ότι δεν σας κάνω, αποτελεί τον καλύτερο τίτλο τιμής που μου έχουν δώσει. Καληνύχτα σας», κατέληξε ο Μουρούτης.

Αργότερα ο Μουρούτης έβγαλε ανακοίνωση, όπου χαρακτήρισε τον Βαξεβάνη «σύντροφο της κυρίας Δούρου» αναφερόμενος στη σέξι Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ (ξέρει κάτι; Ο σκύλος όχι!).

«Επειδή στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και επειδή ο Βαξεβάνης είναι ένας από όσους λένε ό,τι θέλουν, και επειδή στην Ελλάδα με τη λάσπη φτιάχνεις πύργους, ο εν λόγω "διεισδυτικός δημοσιογράφος" λέει σήμερα ότι ο Πρωθυπουργός έχει λεφτά στο εξωτερικό και ότι εγώ δήθεν του είπα ότι είχε ξεχάσει ανοικτό τον λογαριασμό! Ο σύντροφος της κας Δούρου, πριν γράψει κάτι θα όφειλε να κάνει ρεπορτάζ. Αλλά ξέχασα, ρεπορτάζ κάνουν άλλοι όχι ο κ. Βαξεβάνης. Του επαναλαμβάνω ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι σαν τους ομοίους του κ. Βαξεβάνη».

Και ο δημοσιογράφος ανταπάντησε, με άρθρο του στο koutipandoras.gr, όπου καταλήγει: «Επί τη ευκαιρία να ρωτήσουμε τον πρωθυπουργό αν ο σύμβουλός του συναντιέται με τη δική του σύμφωνη γνώμη με επίορκους υπόδικους πράκτορες της ΕΥΠ από τους οποίους παραλαμβάνει “πλαστά έγγραφα”;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags