Facebook Pixel Hot Dancing! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2013-01-14 19:35:00

Hot Dancing! (ΦΩΤΟ)

Hot Dancing! (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης απέσπασε κι αυτή την Κυριακή το «Dancing with the Stars 3». Και πώς να έχει με αυτά που... είδαν τα ματάκια μας;

Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το 9ο Live σε ποσοστό 40,5%, ενώ θεαματική άνοδος παρατηρήθηκε στα γυναίκεια κοινά και ιδιαίτερα στις γυναίκες 15-24, οι οποίες χάρισαν στο λαμπερό show ποσοστό τηλεθέασης 64,3%! Γενικά το κοινό 15-24 έμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 52,3%. Ο μέσος όρος των τηλεθεατών που παρακολούθησαν το χθεσινό Live έφτασε σχεδόν το 1.770.000! Έτσι, ο ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτος στο Prime Time (21:00- 24:00) της Κυριακής με μερίδιο 38,1% έναντι 18,1% του δεύτερου τηλεοπτικού σταθμού.
 

Πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά τερμάτισε το χθεσινό live του «Dancing with the Stars 3». Στο κοινό 15-44 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 20,3 μονάδες, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που έφεραν στην πρώτη θέση την εκπομπή με 50,9 μονάδες από το δεύτερο κανάλι!
 

Επίσης, οι γυναίκες 15-44 έδωσαν προβάδισμα 30,8 μονάδων, ενώ στο σύνολο του κοινού η διαφορά υπέρ του ΑΝΤ1 έφτασε τις 26,5 μονάδες. Το «Dancing with the Stars 3» για 9η παρέμεινε Νο1 trending topic ημέρας ξεπερνώντας τα 5.500 tweets, αλλά και Νο1 trending topic εβδομάδας με περισσότερα από 10.000 tweets!
 

Οπώς κάθε Κυριακή, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, και ο Αργύρης Αγγέλου διάβασαν ζωντανά μέσω του live tweet κάποια από τα πιο fun tweets των τηλεθεατών, που συμμετείχαν στο Live σχολιάζοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όσα συνέβαιναν.
 

Το χθεσινό «Dancing with the Stars 3» ήταν ένα ρυθμικό Greek night part! Το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά ήταν μοναδικό, με τις χορογραφίες όπως πάντα εντυπωσιακές και… απαιτητικές! Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Βαγγέλης Χολέβας.
 

Η Λάουρα Νάργες μπορεί να απέσπασε 40 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, βρέθηκε όμως για 3η συνεχόμενη φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Το κοινό τελικά με την ψήφο του αποφάσισε να παραμείνει στο show.
 

Ο Ηλίας Βρεττός πήρε συνολικά από τους κριτές 45 βαθμούς, αλλά από τη Ναταλία Γερμανού που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό, κέρδισε ένα ξεχωριστό 10άρι!

Η Κέλλυ Κελεκίδου αν και για τη χορογραφία της απέσπασε 40 βαθμούς και διασκέδασε απόλυτα στο Greek night party, ήταν εκείνη που αποχώρησε στο τέλος της βραδιάς.


Ο Σπύρος Σούλης ακολούθησε τον ρυθμό της Άννας Βίσση. Για τη χορογραφία του στο all time classic «Δώδεκα» η επιτροπή του χάρισε 43 βαθμούς στο χθεσινό «Dancing with the Stars 3».
 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η μόνη διαγωνιζόμενη που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής 10άρια από την επιτροπή! Στο 9ο live, η Κάτια Δανδουλάκη της χάρισε το δεύτερο 10άρι της και η Ντορέττα τερμάτισε και πάλι στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς.
 

Ο Νίκος Αναδιώτης αν και εκτέλεσε μια χορογραφία πολύ κόντρα στο στιλ του πήρε τελικά 45 βαθμούς, καταρρίπτοντας το προσωπικό του ρεκόρ στις μέχρι τώρα βαθμολογίες του!

Η Έλενα Παπαβασιλείου με σέξι outfit και με μια πολύ εντυπωσιακή χορογραφία κατάφερε να τερματίσει με 44 βαθμούς και να κερδίσει ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.





















Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags