Facebook Pixel Με Παναγιώτη Κονέ η «Αθλητική Κυριακή»
Life
| 2013-01-18 21:11:00

Με Παναγιώτη Κονέ η «Αθλητική Κυριακή»

Με Παναγιώτη Κονέ η «Αθλητική Κυριακή»

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ιταλικής Μπολόνια Παναγιώτης Κονέ, μιλά για όλους και για όλα, σε μια αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Άρη Γάτα, στην «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ (22:00).

Ο Κονέ δεν διστάζει να αναφερθεί στα πρόσωπα που έπαιξαν και παίζουν ρόλο – θετικό και αρνητικό – στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην καριέρα του, ενώ αποκαλύπτει γιατί επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου παρουσιάζει τη μεγάλη έρευνα του Βασίλη Μπακόπουλου για τον Αστέρα Τρίπολης, με την κάμερα της εκπομπής να ...εισβάλει στα αποδυτήρια των παικτών και να αποκαλύπτει όσα κρύβονται πίσω από την επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης και ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος, οριοθετούν τους στόχους του «Αστέρα», που αγγίζουν το ευρωπαϊκό όνειρο.

Όπως πάντα, οι φίλαθλοι ενημερώνονται για τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα της Superleague και της Basket league, καθώς και για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags