Facebook Pixel Το... ανέκδοτο της χρονιάς και τα 1.000 ευρώ την ώρα στην ΕΡΑ!
Life
| 2013-02-19 05:44:00

Το... ανέκδοτο της χρονιάς και τα 1.000 ευρώ την ώρα στην ΕΡΑ!

Το... ανέκδοτο της χρονιάς και τα 1.000 ευρώ την ώρα στην ΕΡΑ!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης... χτύπησε ξανά με το... ανέκδοτο της χρονιάς: κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή.

Στο χθεσινό άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο σχολιαστής του MEGA με τίτλο «Νταραβέρια», αναφερόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γράφει μεταξύ άλλων ότι «ποτέ άλλοτε τόσο πολλοί εχθροί της διαπλοκής δεν είχαν κατακλύσει τόσο μαζικά τα μέσα της διαπλοκής ισχυριζόμενοι ότι η διαπλοκή τους αντιμάχεται».

Και πρόσθεσε: «με τρομάζουν τα νταραβέρια στο όνομα της διαφάνειας. Και κυρίως με τρομάζει η διαφάνεια ως νταραβέρι».

Όπως ήταν φυσικό ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Ο Πρετεντέρης κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για 'νταραβερια' και διαπλοκή. Ναι καλά διαβάσατε. Ο Πρετεντέρης...».

Και λίγο μετά συνέχισε: «Κ. Πρετεντέρη εμείς λέμε ο ΟΠΑΠ να πάει στα ασφαλιστικά ταμεία διότι με αυτά διαπλεκόμεθα. Εσείς; Σε ποιον πιστεύετε ότι πρέπει να πάει;».

1.000 ευρώ την ώρα δίνει η ΕΡΑ στον Δημήτρη Πιατά!

Ναι, καλά διαβάσατε (πάλι). Με 1.000 ευρώ την ώρα θα πληρώνει η ΕΡΤ (δηλαδή... εμείς) τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά για να διαβάζει (!) από το μικρόφωνο της ΕΡΑ κείμενα του Νίκου Τσιφόρου. Η προκλητική απόφαση – στα όρια του σκανδάλου, ανήκει στον γενικό διευθυντή της ελληνικής ραδιοφωνίας, γνωστό μουσικοσυνθέτη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, που επίσης αμείβεται από εμάς!

Με απόφαση του Παπαδημητρίου που υπογράφει ο γενικός διευθυντής, Ιωάννης Κτιστάκης και με αριθμό πρωτοκόλλου, 310072, ανατίθεται στην εταιρία, «Κυριαζής Ευάγγελος Αν. στούντιο ηχογραφήσεων» με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής, η ηχογράφηση 23,5 ωρών για ανάγνωση από τον Δημήτρη Πιατά, κειμένων από το βιβλίο του Νίκου Τσιφόρου, «Εμείς και οι Φράγκοι», αντί του ποσού 23.500 ευρώ!

Τα σχόλια δικά σας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags