Facebook Pixel Το sex appeal της Ρένας...
Life
| 2013-02-20 20:12:00

Το sex appeal της Ρένας...

Το sex appeal της Ρένας...

Ωραίο ζευγάρι το πρωί στον ΣΚΑΪ. Ο Αρης (ο Σπηλιωτόπουλος ντε) είχε ξεχάσει να κουμπώσει το προτελευταίο κουμπάκι, για να αποκαλύπτει το άτριχο στέρνο του και η Ρένα Δούρου τόνιζε πολύ τη sexy εμφάνισή της.

Κορυφαία στιγμή εκείνη που ζήτησε από τον κομψευόμενο παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να αυτοσυγκρατηθεί. Ασχετα αν η ίδια , σ αυτόν το τομέα, ελαφρώς υστερεί!

Η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει και άλλες φορές στο παρελθόν ότι «γράφει» εξαιρετικά στην τηλεόραση, ειδικά όταν συνοδεύει τα πολιτικά επιχειρήματά της με ατάκες που εκ των πραγμάτων μπορούν να αποτελέσουν είδηση, και επομένως να αποτυπωθούν σε όσους την έχουν ακούσει.

Ένα τέτοιο παράδειγμα προσέφερε σήμερα το πρωί με την παρουσία της στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή»: Η ΑΟΖ δεν είναι ονομασία… απορρυπαντικού», ήταν τα λόγια της και επιχείρησε να τονίσει το… αιφνίδιο ανάδειξης του θέματος χάραξης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, που μέχρι πρότινος δεν ήταν οικεία ως έννοια στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Κεδίκογλου εναντίον ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ!

Δριμύτατη επίθεση σε ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου, κάνοντας λόγο για ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων κατά την κάλυψη της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

«Τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, έφθασαν στα έσχατα όρια ανυποληψίας, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους».

Από την πλευρά τους, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ μαζί με την ΠΟΣΠΕΡΤ και την ΠΟΕΠΤΥΜ, απάντησαν «στις αντισυνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και της διοίκησης της ΕΡΤ εναντίον των δημοσιογραφικών απεργιακών κινητοποιήσεων και στα απεργοσπαστικά κρούσματα που εκδηλώθηκαν πριν από την αναστολή της απεργίας στην ΕΡΤ», κηρύσσοντας 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ, από τις 06.00 της Τετάρτης μέχρι τις 06.00 της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου, «ημέρα απεργίας όλων των εργαζομένων της χώρας».

«Παρά την προσπάθεια της κρατικής ΕΡΤ να διασπάσει τον αγώνα των συντακτών, εμείς συνεχίζουμε», τόνισε η Ενωση Συντακτών και παράλληλα κήρυξε στάση εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ από τις 6.30 μ.μ. της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 2 π.μ. της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου 2013, με αίτημα την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags