Facebook Pixel Ο 100ός Γύρος Γαλλίας στο Eurosport!
Life
| 2013-06-29 10:09:00

Ο 100ός Γύρος Γαλλίας στο Eurosport!

Ο 100ός Γύρος Γαλλίας στο Eurosport!

Με μια ανεπανάληπτη κάλυψη θα γιορτάσει τον 100ό ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας το Eurosport! Μεταδίδοντας το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός του πλανήτη για περισσότερα από 20 χρόνια, το Eurosport θα προσφέρει και φέτος στους τηλεθεατές του τον περίφημο Tour de France με τις συνολικές ώρες μετάδοσης να ξεπερνούν τις 280! 

Από την εκκίνηση της 29ης Ιουνίου στην Κορσική έως και τον τερματισμό στα Ηλύσια Πεδία την 21η Ιουλίου, το Eurosport θα σας μεταφέρει στην καρδιά της ποδηλατικής Ευρώπης με καθημερινές μεταδόσεις! Η αρχή γίνεται το Σάββατο, 29 Ιουνίου στις 13:00 με το 1ο ετάπ και για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε όλα τα μεγάλα ονόματα της ποδηλασίας στην πορεία τους!

Με περισσότερες από 200 ώρες απ’ ευθείας μεταδόσεων ποδηλατικών αγώνων μέσα στην χρονιά, το Eurosport αποτελεί το σπίτι του αθλήματος και εγγυάται την απόλαυση στους τηλεθεατές που θα επιλέξουν τον Γύρο Γαλλίας αυτές τις ημέρες. Από το ιστορικό ντεμπούτο στην Κορσική με τα τρία ετάπ και την διπλή ανάβαση της 18ης Ιουλίου στο περίφημο Alpe d’Huez, έως και την νυχτερινή πορεία στα Ηλύσια Πεδία!

Παράλληλα με την ζωντανή κάλυψη του αγώνα, το Eurosport επιπλέον θα σας προσφέρει αποκλειστικές συνεντεύξεις, απ’ ευθείας συνδέσεις και διάφορες εικόνες από τα παρασκήνια, χάρη στα δικά του, ξεχωριστά τηλεοπτικά συνεργεία που θα διαθέτει στο Παρίσι.

Καθημερινά, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια 20λεπτη εισαγωγή στο κάθε ετάπ, καθώς και την ενότητα Tour de France Extra, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά με το φινάλε κάθε διαδρομής και θα φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές, τους κορυφαίους ποδηλάτες, τους μάνατζερ των ομάδων και άλλους καλεσμένους!

Απολαύστε το καλοκαίρι με τον Γύρο Γαλλίας στο Eurosport.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags