21/12/13 - 22:07

Αποκλειστικό: Η ΔΤ την πρώτη επιλογή σε "Τοπ-16"-Ποιός θα δείξει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η pressa έμαθε το τηλεοπτικό καθεστώς που θα υπάρξει στο "Τοπ-16" της Ευρωλίγκα μπάσκετ, αλλά καιι στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Καθεστώς ανάμεσα στη Nova και την ΔΤ και με βάση τις τηλεοπτικές συμβάσεις, οι οποίες έχουν υπογραφεί με την Ευρωλίγκα.

Αποκλειστικό: Η ΔΤ την πρώτη επιλογή σε "Τοπ-16"-Ποιός θα δείξει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!
53.224views 0shares

Σύμφωνα, λοιπόν, με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του "σκύλου", στο "Τοπ-16" την πρώτη επιλογή μετάδοσης την έχει η ΔΤ και την αξιολόγηση των αγώνων θα κάνει το συνδρομητικό. Τι σημαίνει αυτό, για τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού; Θα πάνε από μία σε ΔΤ και Nova, με την πρώτη να επιλέγει αν θα μεταδώσει το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ή του ΣΕΦ.

Το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, είναι η ΔΤ να δείξει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και η Nova το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της έβδομης αγωνιστικής. Επειδή, όμως, τα δικαιώματα της ΔΤ αφορούν σε παιχνίδια ελληνικής ομάδας, το ερώτημα είναι τι θα γίνει στην αγωνιστική που η Nova θα επιλέξει να δείξει την αναμέτρηση των "αιωνίων".

Θα μεταδώσει η ΔΤ παιχνίδι ξένων ομάδων; Λογικά ναι, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο. Στα δε πλέι-οφ, η επιλογή μετάδοσης πάει στη Nova, κάτι που σημαίνει πως αν περάσει εκεί μία απ' τις δύο ελληνικές ομάδες, όλα τα παιχνίδια της θα μεταδοθούν απ' το συνδρομητικό. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ