Facebook Pixel Αποκλειστικό: Η ΔΤ την πρώτη επιλογή σε "Τοπ-16"-Ποιός θα δείξει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!
Life
| 2013-12-21 22:07:00

Αποκλειστικό: Η ΔΤ την πρώτη επιλογή σε "Τοπ-16"-Ποιός θα δείξει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Αποκλειστικό: Η ΔΤ την πρώτη επιλογή σε "Τοπ-16"-Ποιός θα δείξει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η pressa έμαθε το τηλεοπτικό καθεστώς που θα υπάρξει στο "Τοπ-16" της Ευρωλίγκα μπάσκετ, αλλά καιι στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Καθεστώς ανάμεσα στη Nova και την ΔΤ και με βάση τις τηλεοπτικές συμβάσεις, οι οποίες έχουν υπογραφεί με την Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του "σκύλου", στο "Τοπ-16" την πρώτη επιλογή μετάδοσης την έχει η ΔΤ και την αξιολόγηση των αγώνων θα κάνει το συνδρομητικό. Τι σημαίνει αυτό, για τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού; Θα πάνε από μία σε ΔΤ και Nova, με την πρώτη να επιλέγει αν θα μεταδώσει το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ή του ΣΕΦ.

Το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, είναι η ΔΤ να δείξει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και η Nova το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της έβδομης αγωνιστικής. Επειδή, όμως, τα δικαιώματα της ΔΤ αφορούν σε παιχνίδια ελληνικής ομάδας, το ερώτημα είναι τι θα γίνει στην αγωνιστική που η Nova θα επιλέξει να δείξει την αναμέτρηση των "αιωνίων".

Θα μεταδώσει η ΔΤ παιχνίδι ξένων ομάδων; Λογικά ναι, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο. Στα δε πλέι-οφ, η επιλογή μετάδοσης πάει στη Nova, κάτι που σημαίνει πως αν περάσει εκεί μία απ' τις δύο ελληνικές ομάδες, όλα τα παιχνίδια της θα μεταδοθούν απ' το συνδρομητικό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags