Facebook Pixel Έρχεται "άγρια κόντρα" Nova-OTE για Euro 2016!
Life
| 2013-12-26 21:25:00

Έρχεται "άγρια κόντρα" Nova-OTE για Euro 2016!

Έρχεται "άγρια κόντρα" Nova-OTE για Euro 2016!

To 2014 θα έχει στο ξεκίνημα του και πιο συγκεκριμένα τον Γενάρη θα έχει μία μεγάλη τηλεοπτική μάχη, για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τόσο των προκριματικών όσο και της τελικής φάσης του Euro 2016!

O "σκύλος" έχει γράψει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο τηλεοπτικό σκέλος της διοργάνωσης που ξεκινάει, απ' τον Σεπτέμβριο, με τα προκριματικά της και όλα οδηγούν στην εκτίμηση πως τα δύο συνδρομητικά, η Nova και ο ΟΤΕ θα διεκδικήσουν το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι των δικαιωμάτων.

Αναφερόμαστε στον εξαιρετικά μεγάλο όγκο των αγώνων στα προκριματικά, αλλά και σε αυτούς της Εθνικής μας (πιθανότατα παράλληλα με ένα ελεύθερης εμβέλειας κανάλι). Για πρώτη φορά δε, η τελική φάση του Euro δεν θα προβάλλεται από "ελεύθερο", αλλά από συνδρομητικό κανάλι. Είναι πολύ πιθανό (το πιθανότερο) πως στην τελική φάση του Euro 2016 θα πάρει μέρος και η Εθνική μας, οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, την διοργάνωση που θα γίνει σε περίπου 2.5 χρόνια να την καλύψουν τηλεοπτικά δύο κανάλια στην Ελλάδα.

Ένα συνδρομητικό και ένα ελεύθερης εμβέλειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags