Facebook Pixel Πόσο κοντά στον Ολυμπιακό ήταν ο Διαμαντίδης;
Life
| 2013-12-27 22:21:00

Πόσο κοντά στον Ολυμπιακό ήταν ο Διαμαντίδης;

Πόσο κοντά στον Ολυμπιακό ήταν ο Διαμαντίδης;

Στο σαββατιάτικο, "Τζαμπ-σουτ" του ΑΡΤ (13.00) καλεσμένος θα είναι ο πρώην προπονητής του Ηρακλή και της Καβάλας, Κρις Χουγκάζ. Δεσπόζει δίχως άλλο η μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παύλο Σφενδυλάκη. Ο Μήτσος μιλάει για εκτός των άλλων για τη κριτική, που του ασκείται για την απόδοση του, καθώς και για το πόσο κοντά είχε φθάσει το καλοκαίρι του 2004 στον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα μπορείτε να παρακολουθήσετε:
 
1)      Ανάλυση, εκτενή πλάνα και πλούσιο ρεπορτάζ από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Καθώς και από τη μεγάλη πρόκριση του Αρη σε βάρος του Πανιωνίου.
2)      Ανάλυση της 11ης αγωνιστικής της Α1 και εκτενή πλάνα από την 10η αγωνιστική.
3)      Αφιέρωμα στον ΛεΜπρον Τζέιμς. Βίντεο για τον μεγάλο αστέρα του ΝΒΑ, που ίσως δεν έχετε ξαναδεί.
4)      Ρετρό με εκδίκαση προσφυγής του Φάνη Χριστοδούλου κατά του Πανιωνίου.
5)      Ανάλυση Α2 και πλάνα από τον αγώνα του Ψυχικού με τον Ηρακλή.
6)      Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πάτησε και πάλι παρκέ. Αυτό έγινε στη Νέα Σμύρνη, σε φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ Ολυμπιονικών και ομάδας καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και παρουσιαστών για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης! Το ΑΡΤ ήταν εκεί και έχει τα πλάνα.
7)     Ο Αντώνης Φώτσης βρέθηκε σε εκδήλωση της Ενωσης "Μαζί για το Παιδί" που πραγματοποιήθηκε στο Public του Νέου Ψυχικού. Δίπλα του ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, πρέσβειρα κι αυτή της κίνησης αυτής, αλλά και οι πρωταγωνιστές της συνάντησης, τα παιδιά της χορωδίας του Ιδρύματος "Θεοτόκος". Το ΑΡΤ ήταν εκεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags