Facebook Pixel H συνέντευξη Ρόμπερτς στο "Πρωϊνό"!
Life
| 2013-12-27 22:40:00

H συνέντευξη Ρόμπερτς στο "Πρωϊνό"!

 H συνέντευξη Ρόμπερτς στο "Πρωϊνό"!

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Το Πρωινό» (ΑΝΤ1), Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και συνάντησε τους συντελεστές της πολυαναμενόμενης ταινίας «Αύγουστος», που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014.

Η Τζούλια Ρόμπερτς απαντάει στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αγοράζει σπίτι σε ελληνικό νησί, μιλάει για την οικογένειά της, την κριτική που έχει δεχτεί για το «χαμόγελό» της, για τις προσωπικές τις αρχές, αλλά και για τα συναισθήματά της προς τη Μέριλ Στριπ, μετά από το επεισόδιο που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Ο «Αύγουστος» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού κειμένου του Τρέισι Λετς, το οποίο έχει ανέβει με μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ. Η ιστορία εξετάζει διάφορες οπτικές της ενδοοικογενειακής παθογένειας με χιούμορ και συγκίνηση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Γουέλς και μαζί με τη Τζούλια Ρόμπερτς συμπρωταγωνιστούν οι: Μέριλ Στριπ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Άμπιγκαϊλ Μπρέσλιν, Τζούλιετ Λούις.

Τη συνέντευξη της Τζούλια Ρόμπερτς θα απολαύσετε από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στις 30 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags