Facebook Pixel Μισός χρόνος ΔΤ με (μόνο) "φιλέτο" τα αθλητικά!
Life
| 2013-12-28 23:15:00

Μισός χρόνος ΔΤ με (μόνο) "φιλέτο" τα αθλητικά!

Μισός χρόνος ΔΤ με (μόνο) "φιλέτο" τα αθλητικά!

Είναι ένα θέμα που ο "σκύλος" αναφέρθηκε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, αλλά επειδή συμπληρώθηκαν πάνω από έξι μήνες λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ενόψει της έναρξης της ΝΕΡΙΤ αξίζει να επανέλθουμε.

Σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, τα αθλητικά γεγονότα-"φιλέτα" που δείχνει η ΔΤ αποτελούν ότι καλύτερο στο πρόγραμμα του καναλιού που συνεχίζει να καταγράφει ελάχιστες τηλεθεάσεις στο καθημερινό δελτίο της Nielsen. Με μόνο τα δελτία ειδήσεων (ειδικά το Σ-Κ) και κάποιες ταινίες να ξεφεύγουν απ' τον μέσο όρο του 1-2% (μερίδιο τηλεθέασης). Είναι κάτι που ασφαλώς προβληματίζει απ' την στιγμή που ο κόσμος θα αρχίσει να πληρώνει και πάλι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αλλά δίχως να έχει κάποιο αντίτιμο.

Επαναλαμβάνουμε πλην των αθλητικών μεταδόσεων, του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ. Οι εσωτερικές παραγωγές είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν οι υπεύθυνοι. Που πιθανότατα να επικαλεστούν την έλλειψη κόσμου. Αλλά, σάμπως, γι' αυτό ευθύνεται ο κόσμος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags