Facebook Pixel Το media Top 10 και οι μεταγραφές της χρονιάς!
Life
| 2014-01-01 21:20:00

Το media Top 10 και οι μεταγραφές της χρονιάς!

Το media Top 10 και οι μεταγραφές της χρονιάς!

Τα δέκα κορυφαία μιντιακά γεγονότα του έτους που έφυγε συν οι σημαντικότερες μετακινήσεις παρουσιαστών, δημοσιογράφων, παραγωγών και στελεχών.

Το Media Café oλοκληρώνει την ανασκόπηση του 2013: το Top 10 της μιντιακής επικαιρότητας καθώς και όλες οι «μεταγραφές» της χρονιάς.

1. Το «μαύρο» στην ΕΡΤ και η ΔΤ

Την Κυριακή 27 Μαΐου η «Real News» υποστηρίζει ότι έπεσε στο τραπέζι των τριών αρχηγών της κυβέρνησης το κλείσιμο της ΕΡΤ, με δεδομένη και την πρόθεση της τρόικας να μειώσει το έμψυχο δυναμικό της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στο ένα τρίτο. Διαψεύδεται κατά κόρον αλλά στις 11 Ιουνίου, Τρίτη, το απόγευμα το σήμα της ΕΡΤ πέφτει και εκπέμπεται «μαύρο».

Με επιχειρήματα ότι η ΕΡΤ επιβαρύνει τον προϋπολογισμό και ότι το Δημόσιο θα εξοικονομήσει χρήματα, η κυβέρνηση κλείνει την κρατική τηλεόραση όπου από το 2006, με τον νόμο Παυλόπουλου, μονιμοποιήθηκαν περίπου 1.500 συμβασιούχοι (από τους συνολικά 2.650 εργαζόμενους αορίστου χρόνου!). Εν συνεχεία η κυβέρνηση αναμένεται επεξεργάζεται «σχέδιο εξυγίανσης» δημιουργώντας στην ουσία μια νέα εταιρία, τη ΝΕΡΙΤ, ωστόσο χρόνος δεν υπάρχει και εν μια νυκτί αποφασίζεται η δημιουργία μιας «μεσοβέζικης» και μεταβατικής κατάστασης: η Δημόσια Τηλεόραση, που αρχίζει να εκπέμπει στις 10 Ιουλίου.

Διάβασε περισσότερα στο: Το media Top 10 και οι μεταγραφές της χρονιάς! | gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags