Facebook Pixel Όλο το μπάσκετ στη NOVA!
Life
| 2014-01-02 17:26:00

Όλο το μπάσκετ στη NOVA!

Όλο το μπάσκετ στη NOVA!

«Φωτιά» έχει πάρει το πρωτάθλημα της Basket League και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν δύο σπουδαία παιχνίδια για την 12η αγωνιστική. 

Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 17:00 από το Novasports 3 τον αγώνα Απόλλων Πάτρας – Πανιώνιος και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 16:00 επίσης από το Novasports 3 το παιχνίδι Ρέθυμνο Aegean – Παναθηναϊκός.

Στην Πάτρα, ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, προκειμένου να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

Στο Ρέθυμνο η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να κοιτάξουν στα μάτια τον μεγάλο τους αντίπαλο, την στιγμή που οι «πράσινοι» θέλουν να φύγουν αλώβητοι από την Κρήτη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 4/1 17:00 Απόλλων Πάτρας - Πανιώνιος Novasports 3, σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου

Κυριακή 5/1 16:00 Ρέθυμνο Aegean - Παναθηναϊκός, Novasports 3, σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζαννετάκη

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md12 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 12ης αγωνιστικής της Basket League.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags