03/01/14 - 14:40

"Έφυγαν" από τη ΝΕΡΙΤ Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ!

Τα «καπάρωσε» η ΕΡΤ, πηγαίνουν τελικά στον ΑΝΤ1 και στον ΟΤΕ TV. Η νέα συμμαχία στην τηλεόραση μεταξύ ΑΝΤ1 TV και ΟΤΕ TV ξαναχτύπησε μέσα στη FIBA και πήρε τα δικαιώματα μετάδοσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, που θα διεξαχθεί το 2014 στην Ισπανία, και του Eurobasket 2015. 

"Έφυγαν" από τη ΝΕΡΙΤ Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ!
44.665views 0shares

Όπως αναφέρει το typologies.gr πρόκειται για δικαιώματα που είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ με διαπραγματεύσεις του Τζόνι Καλημέρη, τα οποία όμως πέρασαν στην ιδιωτική τηλεόραση μετά το λουκέτο της 11ης Ιουνίου. Η ΕΡΤ είχε κάνει καλύτερη προσφορά για το πακέτο των διοργανώσεων Eurobasket 2013, MundoBasket 2014 και Eurobasket 2015, πλην όμως η απόφαση δεν πέρασε ποτέ από το ΔΣ, στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Γκίκας Μάναλης, μετά το κλείσιμο της εταιρείας.

Η FIBA στη συνέχεια αποφάσισε να παραχωρήσει τους αγώνες του Eurobasket του Σεπτεμβρίου του 2013 στην κοινοπραξία ΑΝΤ1 – OTE TV, από τη στιγμή που δεν είχε υπογραφεί η σύμβαση με την ΕΡΤ. Και για κάθε ενδεχόμενο, από τη στιγμή που η αξιοπιστία της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης είναι στα Τάρταρα, επέλεξε εκ νέου τη νέα τηλεοπτική συμμαχία. Έτσι, η ΝΕΡΙΤ, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Προκοπάκη, ξεκινάει με μια μεγάλη διπλή απώλεια!

Πηγή: typologies.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ