Facebook Pixel Δύο... "γυναίκες - δηλητήριο" έρχονται στην "Μουρμούρα"!
Life
| 2014-01-18 21:03:00

Δύο... "γυναίκες - δηλητήριο" έρχονται στην "Μουρμούρα"!

Δύο... "γυναίκες - δηλητήριο" έρχονται στην "Μουρμούρα"!

Μεγαλώνει για λίγο η παρέα της "Μουρμούρας"! Η απολαυστική σειρά του Alpha ανοίγει την πόρτα της και υποδέχεται δύο αγαπημένες ηθοποιούς, οι οποίες έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στην τηλεοπτική ζωή τόσο της "Μαρίνας" και του "Ηλία", όσο και στην ζωή της "Βούλας" και του "Μηνά"!

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Μπέσυ Μάλφα και την Σοφία Παυλίδου, οι οποίες δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση των συντελεστών του "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" και έτσι οσονούπω θα τις δούμε να εμφανίζονται εκτάκτως στους δέκτες μας.







Μάλιστα και οι δύο θα υποδυθούν ολίγον τι τις γυναίκες - δηλητήριο, μιας και με την παρουσία τους θα ανάψουν μεγάλες φωτιές στα ζευγάρια μας. Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσυ θα υποδυθεί μία πολύ καλή φίλη της "Βούλας" η οποία καταφθάνει από το χωριό και με την πονηράδα της θα γίνει χαμός με τον "Μηνά", ενώ η Σοφία θα υποδυθεί την περιβόητη φίλη της "Μαρίνας", την "Σάντρα" την οποία μέχρι τώρα μόνο στο τηλέφωνο την βλέπαμε να υπάρχει και η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι της "Μαρίνας", πρκαλώντας στον "Ηλία" (ο οποίος ως γνωστόν την σιχαίνεται...) μέγα σοκ!

Ολα αυτά φυσικά θα τα δούμε στους δέκτες μας από τις αρχές του Φλεβάρη, όπου και θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων στην τηλεόραση του Alpha.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags