«Καλή συνέντευξη. Σωστές και πιεστικές ερωτήσεις...» έγραψε το βράδυ της Δευτέρας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στον ΣΚΑΪ από τη Σία Κοσιώνη. Οσοι γνωρίζουν τα όσα λαμβάνουν χώρα στο Mega είναι λογικό να γεμίζουν με υποψίες αναφορικά με το μήνυμα που επιχείρησε να στείλει εντός και εκτός καναλιού ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

Ως γνωστόν, στο μεγάλο κανάλι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα νούμερα που συγκεντρώνει το πάλαι ποτέ πανίσχυρο δελτίο ειδήσεων. Το Ιανουάριο βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με τον ΑΝΤ1 να επικρατεί ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Από Δευτέρα οι ιθύνοντες του καναλιού θα επιχειρήσουν με το νέο τούρκικο σίριαλ (σ.σ.: το διαφημίζουν συνέχεια) να ενισχύσουν το lead in.

Πρόκειται για την τρίτη και, κατά πάσα πιθανότητα, τελευταία ευκαιρία που δίνουν οι εκδότες προκειμένου το δελτίο να επιστρέψει στην πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα για την παρουσιάστρια των ειδήσεων, Ολγα Τρέμη, έχουν αλλάξει. Ετσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θεωρούν καθόλου τυχαίο το νέο άνοιγμα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου προς την κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Αλλωστε, και κατά το παρελθόν είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να μετακινηθεί η Σία Κοσιώνη από το Νέο Φάληρο στη Μεσογείων.

Πηγή: parapolitika.gr