Facebook Pixel Γράφει... ιστορία το Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός!
Life
| 2014-03-16 17:00:00

Γράφει... ιστορία το Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός!

Γράφει... ιστορία το Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός!

Ήταν γνωστό από την ημέρα της κλήρωσης πως το ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός θα το μετέδιδε η Δημόσια Τηλεόραση μιας και έχει την πρώτη επιλογή από το μενού της Τετάρτης όσον αφορά στις μεταδόσεις του Champions League.

Ελέω της σπουδαιότητας του αγώνα όμως, υπήρξε συμφωνία με τη Nova και ο μεγάλος αγώνας θα μεταδοθεί ΚΑΙ από το Novasports 1 (αλλά και το Novasports 1 HD) για πρώτη φορά!

Και θα είναι το πρώτο στην ιστορία ελληνικού συλλόγου στα Κύπελλα Ευρώπης που θα έχει διπλή, παράλληλη μετάδοση!

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το «Ολντ Τράφορντ» την άλλη Τετάρτη 19 Μαρτίου θα είναι σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, και Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.

Επίσης, η παρακάμερα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του. Ο αγώνας θα καλυφθεί και σε μαγνητοσκόπηση στις 00:10 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.


Σημειωτέον ότι την Τρίτη 18 Μαρτίου, σε ζωντανή μετάδοση από τα αθλητικά κανάλια της Nova και το Novasports.gr θα προβληθούν οι συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags