Facebook Pixel Λάκη γιατί χάλασες τη συνταγή σου;
Life
| 2014-04-10 19:36:00

Λάκη γιατί χάλασες τη συνταγή σου;

 Λάκη γιατί χάλασες τη συνταγή σου;

Παίρνουμε το εξαιρετικό χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου, την μοναδική ικανότητά του να σκαρώνει μικρές τηλεοπτικο-θεατρικές παραστάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προσθέτουμε λίγα βιντεάκια από την καθημερινότητα, βάζουμε μια στάλα ζωντανό κοινό και μια δόση συγκίνησης. Πριν το ψήσιμο, περνάμε μια στρώση πολιτική σάτιρα, 500 γραμμάρια χώσιμο στη Μέρκελ και τον Αντώνη Σαμαρά, δυο δυνατά guest ονόματα και το πιάτο μας είναι έτοιμο να μπει στο φούρνο. Γράφει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας...

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για δύο ώρες 21:00-23:00 και το αποτέλεσμα είναι…σούπα! Μα τι έγινε ; Που απέτυχε η συνταγή ; Αφού ο τσελεμεντές έτσι τα λέει. Τα κάναμε όλα σωστά…

Οι καλεσμένοι μας τίμησαν (40% τηλεθέαση), αλλά το πιάτο τους άρεσε ; Φεύγοντας, οι περισσότεροι κουτσομπόλευαν και μας έθαβαν (twitter). Μα τι κατινάρες! Δεν ντρέπονται, ήρθαν στο πλατώ μας, έφαγαν, ήπιαν, γέλασαν και μετά μας την είπαν.
Τι συμβαίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο ; Μπορεί στα 34 μου και με 17 χρόνια δημοσιογραφικής εμπειρίας, να αισθάνομαι και να είμαι πολύ μικρός και λίγος να μιλήσω για τον συγκεκριμένο, αλλά η παραδοχή πως το «Τσαντίρι» πρέπει να ξεστηθεί, είναι καθολική. Δεν είναι εμμονή, είναι αλήθεια.

Η πορεία του –όχι στην τηλεθέαση- αλλά στις καθημερινές μας συζητήσεις είναι ένας κύκλος. Τα πρώτα χρόνια ήταν νωθρή, σχεδόν απαρατήρητη. Στη συνέχεια διήγαγε περιφανή θρίαμβο, αφού ήταν το talk of the week για χρόνια! Χάρισε πολύ γέλιο και αποτελούσε το πιο σημαντικό τηλεοπτικό ραντεβού των τηλεθεατών, κρατώντας τον ALPHA στην ελίτ. Εδώ και ενάμιση χρόνο, το Τσαντίρι μας απογοητεύει. Μέσα στην επαναληπτικότητά του και τις πολιτικές εμμονές του πρωταγωνιστή, αλλά και τον ορυμαγδό των εκπομπών που αναπαράγουν τα χιουμοριστικά βίντεο, ο κόσμος άρχισε να γυρίζει την πλάτη στον ευφυή Λαζόπουλο.

Η αλήθεια είναι πως η αριστερή παντιέρα έχει κουράσει υπερβολικά. Τα σεξουαλικά ανέκδοτα πλέον είναι ό,τι πιο προβλεπόμενο και οι πολιτικές νουθεσίες μάλλον δεν περνάνε όπως πριν πέντε χρόνια. Τα υλικά μπαγιάτεψαν και το φαγητό βγαίνει άνοστο. Οπότε, ή αλλάζεις συνταγή ή τον φούρνο.
 

ΥΓ: Μήπως φταίει το ότι λείπει η Ανθούλα…;

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags