Facebook Pixel Πού θα ανοίξει το "Τσαντίρι" του ο Λαζόπουλος;
Life
| 2014-04-28 17:31:00

Πού θα ανοίξει το "Τσαντίρι" του ο Λαζόπουλος;

Πού θα ανοίξει το "Τσαντίρι" του ο Λαζόπουλος;

Πυρετωδώς δουλεύει αυτές τις μέρες ο μηχανισμός του ALPHA για να στήσει το επόμενο "Αλ τσαντίρι νιούζ" του Λάκη Λαζόπουλου. Κι αυτό το "Τσαντίρι" έχει μεγάλη σημασία για τον Λάκη, αφού θα βγει από μία πόλη που έχει ιδιαίτερη αγάπη, καθώς βρέθηκε εκεί σε νεαρή ηλικία.

Μετά τα δύο "Τσαντίρια" που έβγαλε ο Λάκης στον Πειραιά και στη Μυτιλήνη, απομένουν δύο ακόμα για τη φετινή σεζόν και όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο, το τελευταίο θα βγει τον Ιούνιο από τη Θεσσαλονίκη. Το επόμενο όμως, πρόκειται να μεταδοθεί την Τρίτη 13 Μαΐου και λόγω μάλιστα ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ο Λάκης θα έχει πολλά να πει και πολλούς… να σατιρίσει. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα αποφασίστηκε οριστικά και το μέρος από όπου θα βγει το τρίτο "Τσαντίρι" της σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την Τρίτη 13 Μαΐου ο Λάκης θα στήσει το "στρατηγείο" της σάτιράς του στην Κομοτηνή. Άλλωστε η όμορφη πόλη "κρύβει" πολλές ευχάριστες αναμνήσεις για τον Λαζόπουλο, αφού εκεί βρέθηκε σε νεαρή ηλικία για να σπουδάσει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τώρα, θα επιστρέψει στην πόλη όπου σπούδασε για να προσφέρει στους κατοίκους της, αλλά και μέσα από τη συχνότητα του ALPHA στους κατοίκους όλης της Ελλάδας, το γέλιο που έχουν ανάγκη, όπως κάνει με κάθε εκπομπή του.

Άλλωστε οι "δεσμοί" του Λάκη με την Κομοτηνή έχουν "αποτυπωθεί" και στους στίχους του τραγουδιού "Σε νοσταλγώ" που έχει γράψει και ερμηνεύσει πριν από αρκετά χρόνια σε μουσική του Νίκου Δανίκα. Στο τραγούδι αυτό λοιπόν ο Λαζόπουλος αφηγείται την πορεία της ζωής του και το πόσο τον επηρέασε η Κομοτηνή στην εξέλιξή του, γράφοντας πως "Το πρώτο βράδυ- μαύρο σκοτάδι- κι όλα μου φάνηκαν βουνό.- Σαν ήρθε η μέρα- παίρνω αέρα- γράφω το πρώτο μου πανό.- Μ' αρπάζει η πόλη- σοκάκια όλη- καινούργιο χρώμα με κερνά.- Φίλων κιθάρες- μας κάνουν χάρες- άλλος Θεός μας κυβερνά.- Κομοτηνή μου, είσαι η ψυχή μου.- Όταν πονάς εσύ, πονάω μέσα μου κι εγώ.- Κομοτηνή μου, είσαι η ψυχή μου- είσαι η ψυχή μου, σε νοσταλγώ! Δεύτερο χρόνο- πανί σηκώνω- κι ερασιτέχνης ξεκινώ.- Θέατρο κάνω- σύνορα φθάνω- κι έχω το πρώτο μου κοινό.- Γυαλί τα χρόνια- που αντέχει αιώνια- και σκύβω μέσα του να δω.- Αυτή η πόλη- το ξέρουμ’ όλοι- κρατάει τα νιάτα μας εδώ.- Κομοτηνή μου, είσαι η ψυχή μου.- Όταν πονάς εσύ, πονάω μέσα μου κι εγώ.- Κομοτηνή μου, είσαι η ψυχή μου- είσαι η ψυχή μου, σε νοσταλγώ!".

Είναι λογικό λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος να θέλει να ανοίξει το "Τσαντίρι" του στην πόλη που αγάπησε, αλλά και έμαθε πολλά σπουδάζοντας εκεί. Έτσι, την Τρίτη 13 Μαΐου ο Λάκης θα βρεθεί στην Κομοτηνή και μέσα από τη συχνότητα του ALPHA κι όλοι οι τηλεθεατές που θα περάσουν ευχάριστα με ένα ακόμα "Αλ τσαντίρι νιούζ" και όσα θα πει σε αυτό ο δημοφιλής δημιουργός.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags