Facebook Pixel Γιατί αναβάλλεται η εκπομπή της Νικολούλη;
Life
| 2014-05-07 19:31:00

Γιατί αναβάλλεται η εκπομπή της Νικολούλη;

Γιατί αναβάλλεται η εκπομπή της Νικολούλη;

Αν περιμένετε την Παρασκευή να δείτε «Φως στο τούνελ» κακώς θα περιμένετε, γιατί η εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη αναβάλλεται.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά η αναβολή δεν γίνεται για λόγους υγείας της γνωστής δημοσιογράφου, αφού μετά την αγωγή που ακολούθησε από τους θεράποντες γιατρούς ξεπέρασε το πρόβλημα και μάλιστα συνεχίζει να εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η αναβολή της εκπομπής αυτή τη βδομάδα θα γίνει εξαιτίας των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή. Την Παρασκευή λοιπόν, αντί η Αγγελική Νικολούλη να… ανάψει «Φως στο τούνελ» ανεξιχνίαστων υποθέσεων, το λόγο θα έχει ο Αντώνης Σρόιτερ που θα παρουσιάσει πολιτική εκπομπή με καλεσμένους υποψήφιους για τις εκλογές.

Την Παρασκευή λοιπόν στις 23:15, αντί για «Φως στο τούνελ» ο Σρόιτερ μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα προσπαθήσει να ρίξει φως… στην πολιτική κατάσταση και στις θέσεις των υποψηφίων. Η αλλαγή αυτή γίνεται στο πλαίσιο που όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, όπως είναι το κανάλι της Κάντζας, υποχρεούνται να παραχωρήσουν μέρος του προγράμματός τους για τις εκλογές.

Οπότε η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει ξανά το «Φως στο τούνελ» την επόμενη Παρασκευή.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags