Facebook Pixel Ποιος τραγουδιστής αποκτά τη δική του εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-05-09 14:16:00

Ποιος τραγουδιστής αποκτά τη δική του εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ; (ΦΩΤΟ)

Ποιος τραγουδιστής αποκτά τη δική του εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ; (ΦΩΤΟ)

Σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο θα παρακολουθήσουμε έναν ομολογουμένως εναλλακτικό και ιδιαίτερο καλλιτέχνη, καθώς αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης εκπομπής στη ΝΕΡΙΤ.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια, η συνεργασία του οποίου πρόσφατα "κλείδωσε" με την Δημόσια τηλεόραση και από εδώ και πέρα θα τον βλέπουμε σε ρόλο παρουσιαστή.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την συνεργασία του αυτή με τη ΝΕΡΙΤ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Fceboook και μάλιστα αποκάλυψε και τον τίτλο της εκπομπής που είναι «Μουσική Παντού».

Οι πρωταγωνιστές του νέου αυτού project θα είναι μουσικοί που θα παίζουν unplugged σε κάθε γωνία της πρωτεύουσας, ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 21.00.

Ο τραγουδοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: "Όλα ξεκίνησαν με την προτροπή της Βίκυς Λάσκαρη για την υλοποίηση μιας ιδέας που είχα μοιραστεί μαζί της εδώ και πολύ καιρό για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής όπου αγαπημένοι, κυρίως Έλληνες μουσικοί θα παίζουν και θα τραγουδούν σε κάθε γωνιά της πόλης.

Χωρίς όφωνα και καλώδια. Σε τρένα, σε λεωφορεία και πλατείες. Σε πλοία, σε αυλές και πάνω σε ποδήλατα. Μουσική παντού. Με πολλή λαχτάρα έγραψα και σκηνοθέτησα την εκπομπή, με την πολύτιμη βοήθεια του δ/ντη φωτογραφίας Γιώργο Παπανδρικόπουλο, αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών της εκπομπής".



Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags