Facebook Pixel Κι άλλη ξαφνική αποχώρηση από το J2US!
Life
| 2014-05-16 15:32:00

Κι άλλη ξαφνική αποχώρηση από το J2US!

Κι άλλη ξαφνική αποχώρηση από το J2US!

Μετά τον Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος αποχώρησε οριστικά την περασμένη Τετάρτη από το Just the 2 of Us, για άλλο ένα πρόσωπο τελείωσε η συνεργασία του με το MEGA.

Ο λόγος για τον σχεδιαστή Μίλτο, ο οποίος αποκάλυψε στο Happy Day το τέλος της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά και ως εκ τούτου με το show.

"Με ειδοποίησαν ότι οι στυλίστες της Κορομηλά παραιτήθηκαν και έμεινα άφωνος γιατί ετοιμάζαμε ρούχα. Δημιουργήθηκαν σχόλια για την επιλογή των ρούχων μάλλον. Το ότι δεν έφτανε ο χρόνος να ετοιμάζονται σωστά τα ρούχα. Δεν είχα ενημερωθεί από την Ρούλα αλλά από ξένους ανθρώπους για το συμβάν. Για ακόμα μια φορά δηλαδή", ήταν τα λεγόμενα του σχεδιαστή, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha για το αν η κριτής και παρουσιάστρια έχει κάποια απαίτηση από τα ρούχα της, εκείνος απάντησε με παράπονο: "Η Ρούλα είναι ανασφαλής με την εικόνα της και η ένταση βγαίνει με τους συνεργάτες της. Η ίδια δεν μπορεί να ελέγξει αυτήν την ένταση από το ένα liveστο άλλο, αλλά και την αγωνία για την εικόνα της. Απλώς θα περίμενα ένα τηλέφωνο για κάποια εξήγηση".

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags