Facebook Pixel "Βόμβα" στον Alpha με γνωστό παρουσιαστή! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-06-06 13:42:00

"Βόμβα" στον Alpha με γνωστό παρουσιαστή! (ΦΩΤΟ)

"Βόμβα" στον Alpha με γνωστό παρουσιαστή! (ΦΩΤΟ)

Ποια είναι η αλήθεια για τη συνεργασία του παρουσιαστή με το κανάλι;

Πλήθος δημοσιευμάτων από χθες αναφέρουν ότι η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha φτάνει στο τέλος της.

Όπως γράφεται, μετά από αρκετές συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του παρουσιαστή και στελεχών του καναλιού, δεν υπήρξε θετική κατάληξη και ο Νίκος Μουτσινάς πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει στον Alpha την επόμενη σεζόν. Η απόφαση αυτή είναι μάλλον οριστική και ο παρουσιαστής -εκτός απροόπτου- θα εγκαταλείψει το κανάλι της Κάντζας.

"Είναι τελικό", είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος σήμερα μέσα από το "Πρωινό mou" και συνέχισε: "Ακούσαμε ότι ήταν θέμα οικονομικής διαφωνίας, ακούσαμε για 15,000 ευρώ. Ο Καλημέρης, ωστόσο, είναι μακριά αυτές τις μέρες και απορώ από εκεί που είναι πώς επικοινωνεί".

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος σημείωσε: "Αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, ότι ζήτησε ο Νίκος λεφτά που δεν μπορούσε να του δώσει το κανάλι. Το θέμα είναι ότι η Κατερίνα υπέγραψε, ο Νίκος βγήκε -δεν ξέρω όντως αν δεν τα βρήκε-, οπότε μόνο η Μαρία Ηλιάκη είναι το θέμα τι θα κάνει και γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα".

Κάπου εκεί έφτασε και ένα μήνυμα στο κινητό του Δημήτρη, σύμφωνα με το οποίο: "Δεν έχει τελειώσει με τον ALPHA, εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον Τζώνη Καλημέρη και δεν ζήτησε παραπάνω λεφτά, απλά ζήτησε αυτά που έπαιρνε και πέρυσι. Λόγω του ότι κόπηκε το Νικ ο κλοκ του είπαν ότι θα μειωθούν τα λεφτά σου".

Εν αναμονή των εξελίξεων...



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags