Facebook Pixel Το MEGA επιβεβαίωσε το "διαζύγιο"...
Life
| 2014-06-27 18:48:00

Το MEGA επιβεβαίωσε το "διαζύγιο"...

Το MEGA επιβεβαίωσε το "διαζύγιο"...

Με ένα tweet ευχαρίστησε το κανάλι τον Πέτρο Κωστόπουλο και έδωσε "ραντεβού τον Οκτώβρη με νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή".

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, χωρίς να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο παρουσιαστής είχε εκφράσει εδώ και μερικές ημέρες την πρόθεσή του να μην είναι στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού του χρόνου και για αυτό κατά το τέλος της εκπομπής, ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκπομπή.

Μετά το "ευχαριστώ" του Πέτρου Κωστόπουλου στο MEGA, ήρθε η σειρά να ευχαριστήσει το ίδιο το κανάλι τον παρουσιαστή και τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, για την αγαστή συνεργασία τους, μέσα από ένα tweet! Μάλιστα, έκανε και την πρώτη αποκάλυψη για το τι θα δουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες οι τηλεθεατές.
 
"Τελευταίο #ProinoMou σήμερα. Ευχαριστούμε τον Π.Κωστόπουλο κι όλη την ομάδα. Ραντεβού τον Οκτώβρη με νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA", ανέφερε το tweet στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου του καναλιού, ανακοινώνοντας παράλληλα και το οριστικό τέλος του "Πρωινό mou" μετά από τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags