Facebook Pixel «Σκάσε μ@@@@@» - Το ξέσπασμα του Νίκου Αλιάγα στο twitter λόγω Εθνικής!
Life
| 2014-06-30 17:21:00

«Σκάσε μ@@@@@» - Το ξέσπασμα του Νίκου Αλιάγα στο twitter λόγω Εθνικής!

«Σκάσε μ@@@@@» - Το ξέσπασμα του Νίκου Αλιάγα στο twitter λόγω Εθνικής!

Βγήκε από τα ρούχα του χθες βράδυ ο Νίκος Αλιάγας με ένα χρήστη του twitter ο οποίος προσέβαλε την Εθνική Ελλάδας.

«Σκάσε μ@@@», του απάντησε χωρίς περιστροφές ο έλληνας παρουσιαστής, εισπράττοντας ποικίλλες αντιδράσεις, ειρωνικά σχόλια, αλλά και πάρα πολλά retweet.

«Αντε να ... με τους Ελληνες. LOL! Ελλάδα, ομάδα που παίζει χάλια», έγραψε στο twitter ο χρήστης Tony DaSilva, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μετά τη λήξη του αγώνα, κάνοντας mention στο Νίκο Αλιάγα και στον επίσημο λογαριασμό της FIFA. Ο διάσημος παρουσιαστής, ο οποίος τουϊτάριζε όλο το βράδυ γεμάτος αγωνία για το ματς και την πορεία της εθνικής, δεν κρατήθηκε και του απάντησε ξερά «σκάσε μ@@@».

Οπως γράφει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, o Νίκος Αλιάγας είχε διαβάσει διάφορα υβριστικά και ρατσιστικά συνθήματα για τους Ελληνες όλο το βράδυ και μάλλον για αυτό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Πάντως, όχι μόνο δεν έσβησε στη συνέχεια το επίμαχο τουίτ, παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, αλλά και υπεραμύνθηκε της θέσης του με άλλο μήνυμα. «Δε μετανιώνω για τίποτα. Απαντώ στις βρισιές όπως αξίζει», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter.

Πάντως, το οργισμένο τουίτ του Νίκου Αλιάγα γνώρισε τεράστια επιτυχία, αφού μέσα στις επόμενες ώρες είχε συγκεντρώσει 3.947 retweet και 975 favorites. Αντίθετα, η «πέτρα του σκανδάλου» Tony Dasilva δεν φαίνεται να επωφελήθηκε ιδιαίτερα από τη δημοσιότητα, καθώς παραμένει με μόλις 52 followers στο twitter...


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags