Facebook Pixel ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤ1
Life
| 2014-09-07 18:11:00

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤ1

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Όλα όσα θα δούμε από τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1...

Το “Μπρούσκο” και οι “Συμμαθητές” είναι οι δύο καθημερινές προτάσεις του ΑΝΤ1, όσον αφορά στα σήριαλ. Την ίδια ώρα, έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και για το νέο εβδομαδιαίο σήριαλ, “Ταμάμ”.

Το “Μπρούσκο”, το σήριαλ που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει με νέα επεισόδια και πολλές εξελίξεις! Στις 28 Σεπτεμβρίου μάλιστα, στις εννιά το βράδυ θα προβληθεί ένα δίωρο, απολαυστικό επεισόδιο σε μορφή τηλεταινίας και από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το “Μπρούσκο” θα προβάλλεται κάθε μέρα, στις επτά το απόγευμα πριν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Άλλο ένα σήριαλ που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τον χειμώνα στον ΑΝΤ1, είναι οι “Συμμαθητές”. Πρόκειται για μια αργεντίνικη παραγωγή σε διασκευή της Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, το οποίο θα προβάλλεται από τον Οκτώβρη, στις εννιά το βράδυ.

Στην ιστορία παρακολουθούμε τις ζωές κάποιων παλιών συμμαθητών που έχουν αποφοιτήσει πριν από είκοσι περίπου χρόνια και στην εξέλιξή της γίνονται αρκετά flash back από την περίοδο της σχολικής τους ζωής. Πρωταγωνιστές είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Μάριος Αθανασίου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα όμως έχουν ξεκινήσει και για το σήριαλ “Ταμάμ” (γνωστό και ως “Turkish for beginners”), το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και έχει να κάνει με τη συμβίωση δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων, ο ένας Μουσουλμάνος και η άλλη Χριστιανή. Πρωταγωνιστές θα είναι η Μαρία Λεκάκη και ο Μανώλης Μαυροματάκης αλλά και πολλοί ακόμη γνωστοί ηθοποιοί.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πηγή: fthis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags