Facebook Pixel Κορυφαίο! Ρέμος, Αρναούτογλου, Σταρόβας έμειναν μόνο με τα εσώρουχα! (BINTEO)
Life
| 2014-12-04 17:41:00

Κορυφαίο! Ρέμος, Αρναούτογλου, Σταρόβας έμειναν μόνο με τα εσώρουχα! (BINTEO)

Κορυφαίο! Ρέμος, Αρναούτογλου, Σταρόβας έμειναν μόνο με τα εσώρουχα! (BINTEO)

Δείτε το απολαυστικό στριπτίζ!

Ήταν η καλύτερη εκπομπή των "Καρντάσιανς", μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η πιο απενεχοποιημένη στιγμή του Αντώνη Ρέμου και η κορυφαία στιγμή του Δημήτρη Σταρόβα! Μετά από μια παρτίδα bob strip poker οι τρεις άνδρες κατέβασαν τα παντελόνια τους και έμειναν με τα μποξεράκια τους! Ο Δημήτρης, ωστόσο, το προχώρησε ακόμα περισσότερο και κατέβασε και το μποξεράκι!



είτε το απολαυστικό στριπτίζ! Ήταν η καλύτερη εκπομπή των "Καρντάσιανς", μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η πιο απενεχοποιημένη στιγμή του Αντώνη Ρέμου και η κορυφαία στιγμή του Δημήτρη Σταρόβα! Μετά από μια παρτίδα bob strip poker οι τρεις άνδρες κατέβασαν τα παντελόνια τους και έμειναν με τα μποξεράκια τους! Ο Δημήτρης, ωστόσο, το προχώρησε ακόμα περισσότερο και κατέβασε και το μποξεράκι!

Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα πραγματικό late night show, αντίστοιχο της αμερικανικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή και καλεσμένο να "τσαλακώνονται" τόσο ώστε να χαρίζουν μοναδικό τηλεοπτικό θέαμα χωρίς να προσβάλουν τον τηλεθεατή. Να σημειωθεί ότι η τηλεθέαση στα "Καρντάσιανς" έφτασε μέχρι και το 28,4%! Ο Αντώνης Ρέμος απέδειξε ότι είναι πραγματικός star, έξω από το εγχώριο κατεστημένο που θέλει τα πρόσωπα της showbiz να βρίσκονται πίσω από προστατευτικό γυαλί. Ας ελπίσουμε ότι ο Γρηγόρης που έχει βρει τους ρυθμούς του να συνεχίσει με πολλές τέτοιες βραδιές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags