Facebook Pixel Πρόταση για μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό!
Life
| 2014-12-20 19:13:00

Πρόταση για μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό!

Πρόταση για μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό!

Η πρόταση ήρθε από την Αμερική. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ποιο κανάλι είναι...

Κρούση από το εξωτερικό για τον Alpha! Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ για την απόκτηση του τηλεοπτικού σταθμού, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Alpha είναι σε εξαιρετική τροχιά ανάκαμψης, με δύο μήνες πρωτιάς. Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο ήταν στην κορυφή και, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό και λειτουργική κερδοφορία.

 

Με τα δεδομένα αυτά, ίσως υπάρξει για δεύτερη φορά μεταβίβαση ποσοστών του τηλεοπτικού σταθμού, αφού, ως γνωστόν, η συνεργασία με το RTL δεν τελεσφόρησε. Ο Δ. Κοντομηνάς, ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει. Βρισκόταν , όμως, στις ΗΠΑ τις τελευταίες 20 ημέρες, εξετάζοντας επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας.

Στα εσωτερικά, τη γενική διεύθυνση της τηλεόρασης, που την είχε ο Τζώνη Καλημέρης, την ανέλαβε ο γενικός διευθυντής της PlusProductions Κώστας Σούσουλας. Να σημειώσουμε ότι στον Τζώνη Καλημέρη οφείλεται η ομαλή πορεία του Alpha, με αξιοποίηση και της δουλειάς που έκαναν τα στελέχη του RTL. Από τη θέση του γενικού διευθυντή έφτιαξε ένα νέο πρότυπο προγράμματος, που πήρε τα θετικά στοιχεία από το RTL και τα προσάρμοσε στην ελληνική πραγματικότητα, αξιοποιώντας τα κενά του Mega και του ΑΝΤ1.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags