Facebook Pixel Τρομερή καταγγελία Έλλη Στάη για γνωστό Υπουργό!
Life
| 2015-07-10 23:13:00

Τρομερή καταγγελία Έλλη Στάη για γνωστό Υπουργό!

Τρομερή καταγγελία Έλλη Στάη για γνωστό Υπουργό!

Τι είπε σε συνέντευξή της και ποιον μεγάλο τηλεοπτικό καυγά, που έγινε μετά το δημοψήφισμα, θεωρεί «στημένο»; Δείτε και το σχετικό βίντεο...
 

Η Έλλη Στάη, σε συνέντευξή της μιλάει για τις απειλές που δέχεται επειδή εκφράζει την άποψή της, τον φόβο που έχει ο γιος της και το επεισόδιο που συνέβη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο τη βραδιά του δημοψηφίσματος.

Δείτε τι είπε στην LIFO:

- Έχετε δεχτεί απειλές;
 

Φυσικά. Από τότε που άρχισα να γράφω την άποψή μου για το δημοψήφισμα και να κάνω τα σχόλιά μου ως καλεσμένη στο δελτίο του Alpha οι απειλές είναι ατελείωτες, τόσο πολλές, που με πήρε ο γιος μου μια μέρα και μου είπε: «Μαμά, το ξέρω ότι δεν μπορείς να είσαι αλλιώς, αλλά σε παρακαλώ πολύ, φοβάμαι». Εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, γιατί μέχρι τώρα το είχα πάρει αψήφιστα. Το τι ακούω στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει. Και αυτό είναι καθαρά χρυσαυγίτικο. Γιατί όταν είχα πει ότι είναι ναζιστικό μόρφωμα, πριν από χρόνια, δέχτηκα το ίδιο στυλ επιθέσεων. Ακραίες βωμολοχίες. Γι' αυτό πιστεύω ότι αυτά πρέπει να τα λάβει υπόψη της η παρούσα κυβέρνηση και να δώσει έναν άλλο τόνο στην κοινωνία. Γιατί κάποια στιγμή θα γυρίσουν ανάποδα. Και δεν μιλάμε για την ένταση αλλά για το επίπεδο του διαλόγου. Εγώ δεν είμαι κατά των έντονων ανταλλαγών των απόψεων –σε μερικά θέματα το πιστεύω κιόλας–, αλλά πρέπει να υπάρχει ουσία και επιχειρήματα.

- Θα μου πείτε το πιο πρόσφατο περιστατικό που σας συνέβη;

Η βραδιά του δημοψηφίσματος με τον υπουργό Κατρούγκαλο. Ο άνθρωπος ήρθε έτοιμος. Δεν του άρεσε η άποψή μου και στο ερώτημα αν σε 48 ώρες θα έχουμε τη συμφωνία, δεν πρόλαβα να τελειώσω και μου απάντησε ότι είναι φτηνή η ερώτηση. Είναι σαφές ότι ήταν έτοιμος να μου κάνει επίθεση για να απευθυνθεί σε ένα κοινό, το οποίο θα την εισέπραττε ως εξής: εγώ είμαι ο προδότης και αυτός ο εθνικόφρονας. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Ήθελε να με αποδομήσει λέγοντας ότι είμαι μια φτηνή προβοκάτορας για να απευθυνθεί στο κοινό. Σε ένα κοινό που πρέπει να το ταΐζουν έξαλλο θυμικό και συναίσθημα, χωρίς κρίση και κανένα φίλτρο. Είναι τόσο κρίσιμη η κατάσταση, που όταν αυτές τις υπερπροσδοκίες δεν τις εκπληρώσεις ως κυβέρνηση, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ. Εσύ θα είσαι ο στόχος με αυτή την τροφή που έχεις ταΐσει τον κόσμο, ο οποίος έχει φτάσει σε όρια απόγνωσης. Και η απόγνωση είναι πάντα κακός σύμβουλος.

Δείτε ξανά τον πρόσφατο καυγά τους!


 

*** Τρέλανε τη Μύκονο με τα απίθανα οπίσθια της! Δείτε φωτογραφίες   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags