Facebook Pixel Βόμβα Χατζηνικολάου: Τι ετοιμάζει ο Βαρουφάκης!
Life
| 2015-07-13 21:30:00

Βόμβα Χατζηνικολάου: Τι ετοιμάζει ο Βαρουφάκης!

Βόμβα Χατζηνικολάου: Τι ετοιμάζει ο Βαρουφάκης!

Άγριο «χώσιμο» και μία μεγάλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο από τον έγκριτο δημοσιογράφο στο κεντρικό δελτίο του Star για τον πρώην υπουργό των οικονομικών!

Τι κι αν έχουμε νέα συμφωνία με σκληρά μέτρα; Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι και πάλι ο Γιάννης Βαρουφάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι σκεφτόταν από την πρώτη μέρα το Grexit. Αυτό, όμως, ήταν μόνο η αρχή, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου προέβη σε μία αποκάλυψη για τον πρώην υπουργό οικονομικών που θα συζητηθεί πάρα πολύ και κυρίως θα μας απασχολήσει μάλλον εντόνως το επόμενο διάστημα. Ειδικά αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, ανασχηματισμός και αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Θυμίζουμε πως ο Βαρουφάκης σε συνέντευξή του σήμερα ανέφερε ότι από την πρώτη μέρα σκεφτόταν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ για το αν είχαν γίνει οι ανάλογες προετοιμασίες, είπε: "Η απάντηση είναι ναι και όχι. Είχαμε μια μικρή ομάδα, ένα «πολεμικό συμβούλιο» εντός του υπουργείου, περίπου πέντε ατόμων που έκαναν το εξής: επεξεργαζόμασταν στη θεωρία όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν (για να προετοιμαστούμε για το ενδεχόμενο Grexit). Είναι ένα όμως να το κάνεις αυτό σε επίπεδο 4-5 ατόμων και τελείως διαφορετικό να προετοιμάζεις μια χώρα γι΄ αυτό το ενδεχόμενο. Για να προετοιμαστεί η χώρα έπρεπε να ληφθεί διοικητική απόφαση, και αυτή η απόφαση δεν ελήφθη ποτέ".

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βαρουφάκης δεν είναι απλά φανατικός υποστηρικτής ενός Grexit, αλλά θέλει να γίνει και ηγέτης ενός κόμματος που θα το επιδιώξει! Αυτό ανέφερε, τουλάχιστον, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε πως τις τελευταίες ώρες μαθαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία κόμματος από τον πρώην υπουργό!

Μάλιστα, λίγο αργότερα, πρόσθεσε (χωρίς να το σχετίζει άμεσα) ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες στην Ελλάδα, που επεδίωκαν το Grexit, είναι πρόθυμοι να στηρίξουν ένα νέο κόμμα υπέρ της δραχμής! Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε δε, πως ηγέτης αυτού του κόμματος δε θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Να πληρώσει η Εκκλησία το χρέος της Ελλάδας!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags