Facebook Pixel Έρχεται νέα ελληνική καθημερινή σειρά στο Star! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-08-19 18:15:00

Έρχεται νέα ελληνική καθημερινή σειρά στο Star! (ΦΩΤΟ)

Έρχεται νέα ελληνική καθημερινή σειρά στο Star! (ΦΩΤΟ)

Όλες οι λεπτομέρειες για το «λαμπερό» καστ και τη συγκλονιστική υπόθεση. Ποιο θα είναι το όνομα και ποιοι πρωταγωνιστούν; 

Μία ολοκαίνουρια καθημερινή δραματική σειρά, με την υπογραφή της Άννας Αδριανού κι ένα εξαιρετικό καστ από αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς, θα προβάλλει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Star! Τίτλος της; «9 Μήνες»!

Τρείς γυναίκες –που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα πάντα, μέσα τους και γύρω τους. Γύρω τους, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

9 Μήνες: τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο... Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον!           

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Άννα Αδριανού (έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες, όπως οι σειρές: «Επιθυμίες», «Όσο Υπάρχει Αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες Μέρες», «Επαφή», «Κλεμμένα Όνειρα» (έγραψε το σενάριο μαζί με τους Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργο Κρητικό, Ευριπίδη Διονυσιάδη).

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης

Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου), ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κύπρο. Το μοντάζ γίνεται στην Ελλάδα.
 



Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags