Facebook Pixel Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά στους παρουσιαστές του Alpha! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-09-13 16:42:00

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά στους παρουσιαστές του Alpha! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά στους παρουσιαστές του Alpha! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στους παρουσιαστές του Alpha και στην "επίθεση" που θεωρεί ότι έχει δεχτεί ο Ιβάν Σαββίδης από πρόσωπα μέσα στο κανάλι.

Στην πρωινή εκπομπή του Αlpha, «Happy Day», όπου γίνεται σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου, υπήρχαν σχόλια για τις τηλεοπτικές άδεις και όσα δήλωσε πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ μεταξύ άλλων ακούστηκε και το ειρωνικό "ναι ρε ΜΠΑΟΚ"!

Το μεσημέρι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στους παρουσιαστές του Alpha:

"Πριν οι παρουσιαστές του ALPHA μπουν στον κατά παραγγελία πόλεμο εναντίον του Σαββίδη, με γραφικούς αστεϊσμούς και λαϊκίστικες προσεγγίσεις, μήπως πρέπει να ρωτήσουν αυτόν που υποτίθεται πως προστατεύουν γιατί απεγνωσμένα έψαχνε προσέγγιση με τον Ιβάν τους προηγούμενους μήνες;;

Σε κάθε περίπτωση τους απαγορεύεται -και θα ενημερωθούν αρμοδίως- να επιτίθενται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον Ιβάν Σαββίδη και πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ, ξεσπώντας την πίκρα τους για την αποτυχημένη στρατηγική των αφεντικών τους.

Εξάλλου δημόσια ο κ. Σαββίδης εγγυήθηκε την διατήρηση των θέσεων εργασίας του καναλιού εφόσον του παραχωρηθεί, γιατί αυτό είναι αιτία αστείων επιθέσεων;

Και είναι ντροπή τους να εκμεταλλεύονται το δημόσιο βήμα τους παίρνοντας στο λαιμό τους τους συναδέλφους τους τεχνικούς και δημοσιογράφους που δικαίως ανησυχούν για το αύριο, μακριά από διαπλοκές με επιχειρηματικά, πολιτικά ή και...στρατιωτικά κατεστημένα!".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (ΣΤΟ 4.45 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ):



Ιδού η απάντηση του Κυριάκου:
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags