Facebook Pixel Τηλεοπτική βόμβα: Κόπηκε εκπομπή στον Alpha!
Life
| 2016-12-27 21:44:00

Τηλεοπτική βόμβα: Κόπηκε εκπομπή στον Alpha!

Τηλεοπτική βόμβα: Κόπηκε εκπομπή στον Alpha!

Τα στελέχη του καναλιού τους ενημέρωσαν σήμερα και επίσημα για το φινάλε. Πρόκειται για τεράστια έκπληξη, καθώς είναι ένα από τα πιο… βαριά χαρτιά της τηλεόρασης!
 

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άκουσε μόνο τα κάλαντα ως είθισται αυτή την ημέρα. Ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες του Alpha, ότι το late night σόου του κόβεται και δεν θα συνεχίσει με την νέα χρονιά, σύμφωνα με το παρασκήνιο που διέρρευσε από τους διαδρόμους του καναλιού.

Ένα παρασκήνιο που ήθελε τους διοικούντες του σταθμού να πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ της δικής του εκπομπής και του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, για το ποια θα κοπεί.

Τελικά επέλεξαν σύμφωνα με τα όσα ακούγονται εντός και εκτός Alpha  να «σώσουν» για πολλοστή φορά την χαριτόβρυτο ξανθιά παρόλο που τα νούμερα της εκπομπής της για τρίτη χρονιά είναι απογοητευτικά.

Η επίσημη δικαιολογία στον παρουσιαστή λένε οι καλά γνωρίζοντες ήταν η δυσκολία ανεύρεσης χορηγών για το βραδινό του talk show, τα νούμερα του οποίου ήταν μεν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι, κοντά όμως σε αυτά του κύριου ανταγωνιστή του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ούτως η άλλως η φετινή σεζόν βρήκε όλα τα late night πεσμένα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Την ίδια στιγμή  η πρωινή εκπομπή της κ. Σπυροπούλου δεν λέει να ανέβει σε τηλεθέαση ούτε και φέτος, περιοριζόμενη συνήθως σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Δυστυχώς όμως για τον Πέτρο Κωστόπουλο, η κ. Σπυροπούλου διαθέτει ακόμη μια στάλα επιρροής στην κορυφή του σταθμού, κι’ αυτό ήταν τελικά αρκετό για να εξακολουθήσει να «ταλαιπωρεί» τους εναπομείναντες τηλεθεατές της, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αντίθετα με αυτήν, ο άνθρωπος που προσπάθησε και κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να κάνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, καλώντας ακόμη και ανθρώπους εκτός σόου μπιζ, όπως τον πρώην «αιώνιο» δραπέτη Βαγγέλη Ρωχάμη, έμαθε παραμονή Χριστουγέννων ότι κόβεται.

Πως το πήρε; Μάλλον ψύχραιμα, αφού το ίδιο βράδυ βγήκε μαζί με τον κολλητό του Γιάννη Λάτσιο για ποτά, με το dress code που κατά τον ίδιο απαιτεί η συγκεκριμένη νύχτα του Δεκεμβρίου.

Κουστούμι, γραβάτα και ποσέτ…           

Πηγή: mononews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags